Çağdaş Işıl ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

453476

Megapat
Makaleler
1
Çağdaş Işıl ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Kendisi eski Webtekno çalışanı ve sunucusuydu. Şu anda kendi kanalında içerikler üretiyor.

Ben: Webtekno üzerinden prim kasarak kendi kanalını büyüttüğünü düşünüyorum. Şu anki kanalında başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çağdaş ışıl ili ilgili ne düşünüyorsunuz? Kendisi eski webtekno çalışanı ve sunucusuydu. Şu anda kendi kanalında içerikler üretiyor.

ben: webtekno üzerinden prim kasarak, kendi kanalını büyüttüğünü düşünüyorum. Şu anki kanalında başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Ne düşünüyorsunuz?

Bence de eskiden olduğu kadar iyi değil biraz da prim kastığı söylenebilir.

Kesinlikle katılmıyorum. Prim falan sizi neden ilgilendiriyor ki? Size benim önerim sonuca bakın,yani içeriklerine (içeriklerini) bilmem fakat ben hala izliyorum bazı videoları. Ayrıca hadi prime takıldınız, adam yıllarca çalıştı. Böyle forumların karalama amaçlı olduğunu düşünüyorum. Bu işler böyle, ayrılık olunca illa ki adam prim kastı falan mı oluyor?

Kesinlikle katılmıyorum. Prim falan sizi neden ilgilendiriyor ki? Size benim önerim sonuca bakın, yani içeriklerine (içeriklerini) bilmem fakat ben hala izliyorum bazı videoları. Ayrıca hadi Prime takıldınız, adam yıllarca çalıştı. Böyle forumların karalama amaçlı olduğunu düşünüyorum. Bu işler böyle, ayrılık olunca illaki adam prim kastı falan mı oluyor?

İçerikleri de bence o kadar iyi değil ki yeni kanalındaki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı