Çağımızda erkekler

Hem doğru hem yanlış düşünceler içeren bir yazı olmuş.Günümüzde biraz daha cinsellik üzerine propaganda yapılıp farklı farklı algıların çıkmasına bende karşıyım.Bana göre de kişi yaradılış şekline göre yaşaması gerekiyor.Onun haricinde şu fethetme olayını çözemedim yıl 2024 hocam elimize kılıcı alıp Viyana kapılarına mı koşturacağız? Evet artık maskülen dediğimiz kavram iyice bitmeye başladı fakat maskülenlik sadece eline kılıcı alıp kafa indirmek değildir ki.

Dünyanın artık şu savaş denilen kavramı bitirmesi gerekirken bir şeyleri asıp kesmek aşırı yanlış bir düşünce. Bunu düşünenleri görmek isterseniz orta doğu kısmına ufak bir göz atmanızı öneririm. Telegram'da güzel uyguluyorlar bunu.

Hem doğru hem yanlış düşünceler içeren bir yazı olmuş.Günümüzde biraz daha cinsellik üzerine propaganda yapılıp farklı farklı algıların çıkmasına bende karşıyım.Bana göre de kişi yaradılış şekline göre yaşaması gerekiyor.Onun haricinde şu fethetme olayını çözemedim yıl 2024 hocam elimize kılıcı alıp Viyana kapılarına mı koşturacağız? Evet artık maskülen dediğimiz kavram iyice bitmeye başladı fakat maskülenlik sadece eline kılıcı alıp kafa indirmek değildir ki.

Dünyanın artık şu savaş denilen kavramı bitirmesi gerekirken bir şeyleri asıp kesmek aşırı yanlış bir düşünce. Bunu düşünenleri görmek isterseniz orta doğu kısmına ufak bir göz atmanızı öneririm. Telegram'da güzel uyguluyorlar bunu.

Gözlüklü keltoşun teki internete çıkıyor. Sonra bu konu sahibi gibi tipler türemeye başlıyor. Allahım ya!

Arkadaş Yahudi herhalde arkadaşlar sorun yok. Mastürbasyon yapabilirsiniz elinize bileğinize kuvvet.
Yahudilikle alakası yok. Mastürbasyon her dinde yasaklanmış bir şey. Başarılı insanların bu konu hakkında ki görüşlerini araştır. Mike Tyson, Elon Musk, Nikola Tesla, Muhammed Ali, David Haney, Steve Jobs. Bu hayatlarına özendiğin adamlar var ya. Bunlar bırak mastürbasyon yapmayı, cinsel ilişkiye bile girmeyip, ona verecekleri enerjiyi işlerine harcıyorlardı. Sizin gibi burda "bilim böyle diyor kankağ aban ha gayretğĞ" modunda takılıp başarısız olunca ağlamıyorlardı. Semen retention konusunu araştır. Mastürbasyon yapmayan insanların hayatlarında neler değiştiğini izle, öğren. İşinize gelince çok seversiniz bilmişilk yapmayı, milletle cahil diye alay etmeyi. He bu arada yahudilerin şimdiki başarıları dahi mastürbasyon yapmayıp aynı şekilde enerjilerini işlerine vermelerinden kaynaklanır. Son olarak androjen reseptörleri nide araştır oldumu canım. Hadi iyi günler.

Gözlüklü keltoşun teki internete çıkıyor. Sonra bu konu sahibi gibi tipler türemeye başlıyor. Allahım ya!
Sabah akşam oyun oynayan birine göre fazla özgüvenlisin. Ne diyeyim Allah sonunu hayır etsin. Çok öyle durmuyorsun ama neyse. Baban yaşında ki adamlada "gözlüklü keltoğ" diyebiliyorsun. Klavye delikanlılığı nelere kadir.

Peki abicim. Sen git baban gelsin.
Sana ağır gelir.

Forum'da 13+ yaş kuralı vardı eskiden, hey gidi günler...
Canın yandıysa kapat konuyu. Yan sekmelerde gezmeye devam edebilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı