Çözüldü Çağlar boyu savaş benzeri oyun nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Peak36

Femtopat
Katılım
23 Temmuz 2023
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyun mantık olarak tamamen çağlar boyu savaşın aynısıydı. Facebook'tan oynuyordum diye hatırlıyorum bir seviyesinde turuncu robotlar vardı falan. Karşımızdaki düşmanda böcekler var.
 
hocam sanırım çocukken oyun skorda oynuyordum bunu, ilk aşamalarda böceksi yaratıklar var merkezleri sümüksü bir alandı tasarımı da çağlar boyu savaş oyununun hemen hemen aynısıydı fakat tam çıkaramıyorum yeşillendiren olursa çok merak ettim şimdi ve bunun haricinde hala daha bulamadığım bir çağlar savaşı oyunu vardı o da sanırım oyun skor bünyesindeydi müziği şuan kafamda yankılanıyor üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen acaba hatırlayan olur mu?
 
Hocam sanırım çocukken oyun skorda oynuyordum bunu, ilk aşamalarda böceksi yaratıklar var merkezleri sümüksü bir alandı tasarımı da çağlar boyu savaş oyununun hemen hemen aynısıydı fakat tam çıkaramıyorum yeşillendiren olursa çok merak ettim şimdi ve bunun haricinde hala daha bulamadığım bir çağlar savaşı oyunu vardı o da sanırım oyun skor bünyesindeydi müziği şu an kafamda yankılanıyor üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen acaba hatırlayan olur mu?

Aynen bu hocam inşallah bilen çıkar 😅
 
Aynen bu hocam inşallah bilen çıkar 😅
Hocam derin bir araştırma ile baya eski fotoğraflarını buldum, artık kafam rahat.

Çağlar boyu savaş 3 sizin bahsettiğiniz, diğeri ise benim bahsettiğim.
 

Dosya Ekleri

  • böceksi.jpg
    böceksi.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 18
  • caglar-boyu-savas-4.jpg
    caglar-boyu-savas-4.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 14
Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı