Cahil kelimesi hakaret midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu moderatöre kalmış bir şey aslında. Mesajı silebilir ya da öyle bırakabilir. Ama genelde düzeltmeye gayret ediyoruz.
Sayın mod, cahil kelimesi hakaret ise silinir, orada öylece durmaz, duramaz. Zira benim mesajımda ki cahil dediğim kısım silindi hakaret sebebiyle.
Raporlarsanız seviniriz. :)
Birazdan raporlamaya başlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@CillianMurphy'nin de dediği gibi söyleniş tarzı önemli. Fakat burada insanlar birbirlerinin yüz ifadelerini görüp tonlamalarını duyamadığı için, hakaret anlamlı söylememiş olsanız bile hakaret etmiş gibi anlaşılma imkanı var. Çok ortada kalan bir konu, ban verilmese daha iyi olabilirmiş sanki.

Bu moderatöre kalmış bir şey aslında. Mesajı silebilir ya da öyle bırakabilir. Ama genelde düzeltmeye gayret ediyoruz.
Bunu düzenlediğinizi hatırlıyorum. 😂 Acaba ne kadar ceza aldı?

Dosya Ekleri

• S00412-235935(1).png
    S00412-235935(1).png
    74,2 KB · Görüntüleme: 128
@208247, geçenki konuda aynı şekilde ben de hakaret sebebiyle ceza aldım ne yazık ki, sizin de o gün uyarı aldığınızı da fark etmedim değil. Kurallar konusunda diğer üyelere hakaret ile ilgili ben de bir kural göremedim ama modlar bu konuda çok hassas anlaşılan ve biraz da ince hareket etmek lazımdı diye düşünüyorum. O bahsi geçen konuda birtakım çeşitli argümanlarla yorumlarını dile getirmeye çalışan arkadaşa eksik olduğu noktalarda uyarı ve düzeltmelerde bulunarak hem kendi iyiliği hem de bu kısımda eksik bilgi sahibi olan insanlar için yanlış yönlendirme yapmama adına yorumlarda bulunduk ancak bunları dile getirirken her ne kadar karşıdaki insanın şahsına karşı bir itham/hakarette bulunmasak da biraz sert bir tutum izlemiş gibi olduk, bence bunu kabul edelim. Umarım bir daha da böyle bir pozisyona düşmeyiz.

@Jonathan North Söylediklerinize katılıyorum, haklısınız. Önce 1 saatlik üslup cezası aldım. Haklı olduklarını düşündüm ancak 15 dakika sonra hakaret sebebiyle uyarı gelince gözlerime inanamadım, nasıl olur diye? Baktım mesajlara "cahil" dediğim kısmı silmişler.

Şu an raporladığım mesajların hepsini moderatörler düzenledi. Bir daha böyle bir kelimeyi forumda kullanma hatasına düşmem artık. Tüm modlara teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı