Çakma Converse alınır mı?

İşte o markası belli olmayan dediğiniz ayakkabılar pazarda 20 TL'ye satılanlar ayakkabıcıda 100-150 TL'ye bir aldığın ayakkabıdan hiç memnun olmadığımı bilmem Instagram sayfaları hariç 100 TL'ye ayakkabı alınır ayrıca Kinetix Jump'ın da herhangi bir mağazadaki 100 TL'lik bir ayakkabıdan farkı olacağını düşünmüyorum.
Çok farkları var uzun süredir kullanıyorum. Orijinal nike ayakkabımda var.

Çakma ürün asla kullanmam direk ben marka bağımlısıyım anlamına geliyor, ama ara sıra giyeceksen, üstünün başının uyumuna dikkat ediyorsan alınır. Bunları yani görünümünü düşünen birisi her kombin için ayakkabı almaya kalksa başka bir şey için parası kalmaz, o yüzden almak mantıklı. Benim için bir çift ayakkabı bir çift bot yeter o yüzden orijinal alır geçerim. :D

Hocam ayakkabıcılardan vb. alınanlar çokta orjinal olmadığına göre bir problem yaratacağını sanmıyorum bir ayakkabıya 300 TL gibi absürt bir rakam vermek çok saçma. Ayakkabıyı havalandırırsan, sık sık çorap değiştirip ayağını yıkarsan mantar falan olmaz. Her şeyde risk var ona bakarsak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı