Çakma DualSense vs çakma Xbox 9. nesil kolu

Quagmire

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070
İnternette çakma kollar vs. var, linkteki ürünlerin yorumlarına baktım beğenilmiş ve orijinallerine yakın hissiyatları var deniliyor. Bir gamepade 2.5k + para vermek istemiyorum bütçem 1000-1500 TL arası. Xbox 9.nesil gamepadin R2 ve L2 tuşları mükemmel çakmasında da benzeri sanırım. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette çakma kollar vs. var, linkteki ürünlerin yorumlarına baktım beğenilmiş ve orijinallerine yakın hissiyatları var deniliyor. Bir gamepade 2.5k + para vermek istemiyorum bütçem 1000-1500 TL arası. Xbox 9.nesil gamepadin R2 ve L2 tuşları mükemmel çakmasında da benzeri sanırım. Hangisini önerirsiniz?

XBOX ın tutuş hissine başka kol girmiyor hocam. Xbox öneriyorum.

İkisi de çakma hocam bu paraya 2. el temiz orijinal kollar bulabilirsiniz belki.

Çakma kol almayın hocam, 2.el almak istemiyorsanız, AliExpress'ten ilk alışveriş indirimi ile 1300TL civarına EasySMX X05 veya GameSir Nova Lite alabilirsiniz.

Çakma kol almayın hocam, 2.el almak istemiyorsanız, AliExpress'ten ilk alışveriş indirimi ile 1300TL civarına easysmx X05 veya GameSir Nova Lite alabilirsiniz.

İyiymiş hocam. Bunlardan birini alabilirm, üstteki arkadaşımda vardı aslında beğendiğini söylemişti onu düşüneceğim teşekkürler.

İyiymiş hocam. Bunlardan birini alabilirm, üstteki arkadaşımda vardı aslında beğendiğini söylemişti onu düşüneceğim teşekkürler.

İkisi de zaten aynı özelliklerde hocam, X05'in içindeki hall effect özellikli analog Stick'i bile GameSir'in kendi markası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı