Çözüldü Çakma gamepadi bilgisayar görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SERIOUSS

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçenlerde çakma gamepad aldım 1 saat öncesine kadar FIFA'da bağlantısı kesile kesile az çok oynuyordum fakat gamepadin içinden çıkan USB ile bağlayınca böyle gözükmeye başladı FIFA oynarken taktığım kabloyu da takınca böyle gözüküyor nasıl çözebilirim?

1733769570714.png

Dosya Ekleri

• 1733769491163.png
    1733769491163.png
    3,2 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar geçenlerde çakma gamepad aldım 1 saat öncesine kadar FIFA'da bağlantısı kesile kesile az çok oynuyordum fakat gamepadin içinden çıkan USB ile bağlayınca böyle gözükmeye başladı FIFA oynarken taktığım kabloyu da takınca böyle gözüküyor nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2370849
Markası nedir ?

Eki Görüntüle 2370849

X360CE programını indirip oradan tanıtman lazım gamepadi YouTube'dan rehber videosu izleyebilirsin.

Gamepadin arkasındaki küçük deliğe iğneyle bastırıp reset attıktan sonra düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı