Çalınan ASUS İncelemem!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşin içinde ödül varsa hakkıyla kazansın ödülünü. Ürüne sahip olduğunu da söylemiş. Çok mu zor sence iki tane cümle yan yana getirip kendi düşünceleriyle inceleme yapmak?
Kanka zaten incelemeyi yapan kişi bu arkadaş. Bilal kopyala yapıştır yapmış yorumu.

Komik insanlarsınız vesselam, ASUS böyle bir kampanya başlatmış, ben de kopyala yapıştır yaptım. Neyin şikayeti kardeşim, çalmak ne demek? :D Sosyal mecrayı biraz fazla mı abartıyorsunuz? Yorumun mülkiyeti mi olur? :D

Bekliyorum canım şikayetini sabırsızlıkla. Ayrıca kulaklıktan bende de var, ben de kendi kulaklığımın seri numarası ile kendi yorumumu kattım, senin incelemende bahsettiğin cümleleri alarak oraya yorum olarak yazdım. :D Sen de ASUS özelliklerini paylaşmışın, ilk biz paylaştık diye şikayette mi bulunsun? :D
Ödülünüzün iptali için bizzat ASUS'a ben başvuracağım. Evet, yorumun mülkiyeti olur. Bunu öğrenmenizde fayda var.

Komik insanlarsınız vesselam, ASUS böyle bir kampanya başlatmış, ben de kopyala yapıştır yaptım. Neyin şikayeti kardeşim, çalmak ne demek? :D sosyal mecrayı biraz fazla mı abartıyorsunuz? Yorumun mülkiyeti mi olur? :D

Bekliyorum canım şikayetini sabırsızlıkla. Ayrıca kulaklıktan bende de var, ben de kendi kulaklığımın seri numarası ile kendi yorumumu kattım, senin incelemende bahsettiğin cümleleri alarak oraya yorum olarak yazdım. :D sen de ASUS özelliklerini paylaşmışın, ilk biz paylaştık diye şikayette mi bulunsun? :D

Ben bu kadar pişkin, yüzsüz birini görmedim ya. Umarım ASUS farkına varir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna tam olarak verebileceğim cevap sosyal kurallarını aşıyor, iyi geceler.

Ne olursa olsun çalınmamalı.

Ya sen anlamıyorsun ya da ben anlamıyorum, bilmiyorum. Birazdan tekrar okuyacağım buraları.

Şimdi, kopyala yapıştır hırsızlık değildir ama sıkıntı kısım; işin içinde ödül var ve bu yüzden hırsızlık olmasa da yaptığı şey yanlış, başkasının incelemesini kullanarak ödül kapmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı