Çalınan ASUS İncelemem!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kulaklığı umarım gitmez, bir yorumun mülkiyetinin olması çok saçma. Oyun hakkında yaptığım birkaç rehberi Steam topluluğuna atanları çok gördüm ama hiç takmadım bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yorumun mülkiyetinin olması çok saçma. Oyun hakkında yaptığım birkaç rehberi Steam topluluğuna atanları çok gördüm ama hiç takmadım bile.

E iyi o zaman. Ben şu an Technopat'ta yazılan makaleleri birebir alıp kopyalayayım kendi bloğuma. Nasıl olsa ha anasayfada paylaşılmış makale, ha Sosyal'de Makale olarak... Burada yazılan her bir mesajın ve yorumun mülkiyeti, sorumluluğu vardır. Bu mülkiyet, kullanıcıda ve Technopat markasında olduğu gibi, sorumluluk da yine kullanıcıda ve Technopat markasındadır. Açıkçası emek verilerek hazırlanmış bir içeriğin sırf indirim uğruna çalınıp kullanılmasını nasıl normal karşılıyorsun anlamıyorum.

Steam'a atılan rehber bir şey değil. Aslına bakarsan burada yaptığımız rehberler de bir şey değil. Ama daha basit bir rehberin izinsiz kullanılmasını ve bununla bir firmanın kandırılmasını dahi önleyemezsen, koca koca akademik yazıların, araştırmaların çalışnmasını hiç önleyemezsin. Ne alakası var demeyin. Küçük şeyleri bile engelleyemezseniz büyük olayların dönmesinden şikayet edemezsiniz.

Arkadaşın pişkin pişkin ve kendinden emin bir şekilde buraya yazması, yağ gibi üste çıkmaya çalışması da ayrı bir rezalet. Ülkede yeni moda da bu gerçi, denetleyen de olmayınca... 🤣 Yazık ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada yazılan her bir mesajın ve yorumun mülkiyeti, sorumluluğu vardır. Bu mülkiyet, kullanıcıda ve Technopat markasında olduğu gibi, sorumlulukta yine kullanıcıda ve Technopat markasındadır. Açıkçası emek verilerek hazırlanmış bir içeriğin sırf indirim uğruna çalınıp kullanılmasını nasıl normal karşılıyorsun anlamıyorum.

Konuların mülkiyetinin kime ait olduğu hakkında bir konu açtığımda bir cevap gelmemişti.

Şu an kullanım koşulları değiştiyse bir şey diyemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı