Çalınan Edu e postasına ne yapılabilir?

Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Üniversite öğrencisiyim edu uzantılı e-postam çalınmış 2-3 aydır falan. Yeni fark edip şifreyi değiştirdim. Normal e-postalarda şifreyi değiştirince bir daha giremez bildiğim tekrar çalmadığı sürece ama e-postama "Office 365 exchange Online" da oturum açıp birkaç farklı e-posta adresine.
"+++++++++ Rezlt information +++++++++
[+] e-mail : ***************edu.tr
[+] e-mail password : ********** (yıldızları ben koydum bütün bilgiler doğru ve net gözüküyordu)
[+] host : smtp.office365.com
[+] port : 587.
+++++++++ | + K ı r a + | +++++++++"
Bu şekilde e-postalar yollamış. Okulun bilgi işlemine de bildirdim. Şifreyi değiştirdiğim halde bir şekilde tekrar erişebilir mi? Bu postaların amacı ne bilen var mı?

Üniversite öğrencisiyim edu uzantılı e-postam çalınmış 2-3 aydır falan. Yeni fark edip şifreyi değiştirdim. Normal e-postalarda şifreyi değiştirince bir daha giremez bildiğim tekrar çalmadığı sürece ama e-postama "Office 365 exchange Online" da oturum açıp birkaç farklı e-posta adresine.
"+++++++++ Rezlt information +++++++++
[+] e-mail : ***************edu.tr
[+] e-mail password : ********** (yıldızları ben koydum bütün bilgiler doğru ve net gözüküyordu)
[+] host : smtp.office365.com
[+] port : 587.
+++++++++ | + K ı r a + | +++++++++"
Bu şekilde e-postalar yollamış. Okulun bilgi işlemine de bildirdim. Şifreyi değiştirdiğim halde bir şekilde tekrar erişebilir mi? Bu postaların amacı ne bilen var mı?
hocam bildiğim kadarıyla edu epostaları üzerinden kullanılabilen 365 programı için çalıyorlar. 365 Office programını trendyol üzerinden .edu e-postası ile teslim eden bir satıcı görmüştüm, aynı amaç için kullanılacağına eminim.

Hocam bildiğim kadarıyla edu epostaları üzerinden kullanılabilen 365 programı için çalıyorlar. 365 Office programını Trendyol üzerinden. Edu e-postası ile teslim eden bir satıcı görmüştüm, aynı amaç için kullanılacağına eminim.

Satmaya çalışmış herhalde çalan kişi o zaman. Ben aktif olarak kullanıyorum 365 ama zaten aynı anda 2 tane etkinleşmez herhalde. Şifreyi değiştirince tekrar şifre sorar herhalde sorun kalmaz diye düşünüyorum değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı