Çalınan Google hesabı nasıl geri alınabilir?

Geçmiş olsun. Önce çocuğun ailesini azarlayın. Yaptığı hoş bir şey değil, ileride kendisine de zarar verebilir. Sonra da yeni bir hesap açıp hesabı çalan kişi hakkında bilişim polisine şikayetçi olmanız gerekir. En önemlisi, çok önemli bilgileriniz yoksa aynı hesabı kullanmayın çünkü, çalan kişi bir kere de olsa hesabınızı tanıdı.
 
Son düzenleme:
Hesabınızda iki aşamalı giriş aktif miydi?
aktifti ama değştirmiş bilgileri
Önce çocuğun ailesini azarlayın. Yaptığı hoş bir şey değil, ileride kendisine de zarar verebilir. Sonra da yeni bir hesap açıp (Aynı hesabı kullanmak riskli.) Hesabı çalan kişi hakkında şikayetçi olmanız gerekir.

Nasıl olacağım.
 
Önce çocuğun ailesini azarlayın. Yaptığı hoş bir şey değil, ileride kendisine de zarar verebilir. Sonra da yeni bir hesap açıp (aynı hesabı kullanmak riskli.) Hesabı çalan kişi hakkında şikayetçi olmanız gerekir.

Azarlayıp geçmemeli bence ekstra olarak eğer hesap ele geçemezse sizide şikayet ederim falan diye korkutmalı.
Azarlayıp gitmek, çok hafif bence. Ailesinin yapacağı şeyler basit "hafif vur, bağır" sonra bak yoluna diye devam etçekler.
 
Çocukluğumdan beri kullandığım hesabı misafir çocuğu virüslü bir yazılım indirerek patlattırdı. Çalan adamda akıllı çıktı. Telefon numarasını e postasını bile değiştirdi. Banka hesaplarım bile bağlı iş kuracağım yaklaşık 14 bin TL var. Nasıl geri alabilirim? Yetkililerle nasıl iletişime geçebilirim?
O e postaya bağlı olan hesaplarınızın e postasini başka bir e postaya bağlayın umarım doğrulama kodu falan istemez. Google müşteri hizmetleri ile de görüşün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı