Steam Çalınan hesap nasıl geri alınır?

• Konuyu başlatan ekran
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 342
Makaleler
1
Steam'e nereden ticket gönderebilirim? Hesap kurtarmaya girdim e-posta istiyorlar ama hesabın e-posta ve telefon numarası değiştirilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabın sana olduğunu kanıtlaman için tavsiyem en son ne oyunu aldığını, ne kadarlık ödeme yaptığını ve faturası falan var ise dijital olarak kurtarılma şansın olabilir.

Hesabın sana olduğunu kanıtlaman için tavsiyem en son ne oyunu aldığını, ne kadarlık ödeme yaptığını ve faturası falan var ise dijital olarak kurtarılma şansın olabilir.

Bütün bilgiler elimde de kardeşim Steam'e nereden ulaşacağım? Ulaşmaya çalışıyorum sadece bir hesap kayıp menüsüyle karşılaşıyorum.

Artı -1 Eksi
Bütün bilgiler elimde de kardeşim Steam'e nereden ulaşacağım? Ulaşmaya çalışıyorum sadece bir hesap kayıp menüsüyle karşılaşıyorum.

Steam’e eposta olarak yazarsanız eğer daha iyi olur.

Steam'e nereden ticket gönderebilirim? Hesap kurtarmaya girdim e-posta istiyorlar ama hesabın e-posta ve telefon numarası değiştirilmiş.

Eskiden açtığım bir konu. Yaşım o zamanlar küçüktü bi linke tıklayarak kaybetmiştim hesabımı. E-postanıza gelen faturalarınızı kullanarak hesabı kolayca geri alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı