xNOWR Femtopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 Merhaba Steam hesabım çalındı e-posta değiştirilmiş, ne yapabilirim?
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2025 #2 xNOWR dedi: Merhaba Steam hesabım çalındı e-posta değiştirilmiş, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Desteğe yaz. Birde nasıl çalındı? Artı 0 Eksi
xNOWR dedi: Merhaba Steam hesabım çalındı e-posta değiştirilmiş, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Desteğe yaz. Birde nasıl çalındı?
G gaming_tr Hectopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #3 Steam destek çıkıp kendi hesabın olduğunu kanıtlaman lazım ama bu iş çok zor. Artı 0 Eksi
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #4 xNOWR dedi: Merhaba Steam hesabım çalındı e-posta değiştirilmiş, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yaz ama pek bir şey olacağını sanmıyorum. E-posta adresınıze epostayı değiştirriken mail gelmiş olması lazım yok mu? Artı 0 Eksi
xNOWR dedi: Merhaba Steam hesabım çalındı e-posta değiştirilmiş, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yaz ama pek bir şey olacağını sanmıyorum. E-posta adresınıze epostayı değiştirriken mail gelmiş olması lazım yok mu?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.492 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #5 Desteğe yaz hesabın senin olduguna dair birkaç şey istiyorlar sonra hemen veriyorlar hesabını. Artı 0 Eksi
KS KS xNOWR Femtopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #6 hus3yin46 dedi: Steam desteğe yaz ama pek bir şey olacağını sanmıyorum. E-posta adresınıze epostayı değiştirriken mail gelmiş olması lazım yok mu? Genişletmek için tıkla... evet gelmiş ama e postalar çalmış onaylamış Artı 0 Eksi
hus3yin46 dedi: Steam desteğe yaz ama pek bir şey olacağını sanmıyorum. E-posta adresınıze epostayı değiştirriken mail gelmiş olması lazım yok mu? Genişletmek için tıkla... evet gelmiş ama e postalar çalmış onaylamış
raoz Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 154 Çözümler 9 Yer İstanbul, Türkiye 14 Nisan 2025 #7 Daha önceden de başıma gelmişti. Steam desteğe durumu yazın. Gerekli olursa birkaç bilgi isteyip hızlı dönüş yapıyorlar. Artı 0 Eksi
Daha önceden de başıma gelmişti. Steam desteğe durumu yazın. Gerekli olursa birkaç bilgi isteyip hızlı dönüş yapıyorlar.
KS KS xNOWR Femtopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #8 İstanbul Trip dedi: Desteğe yaz hesabın senin olduguna dair birkaç şey istiyorlar sonra hemen veriyorlar hesabını. Genişletmek için tıkla... en sonki ödeme işleminin kartın şeylerinin soruyorlar ama posta kodunu sallamıştım Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Desteğe yaz hesabın senin olduguna dair birkaç şey istiyorlar sonra hemen veriyorlar hesabını. Genişletmek için tıkla... en sonki ödeme işleminin kartın şeylerinin soruyorlar ama posta kodunu sallamıştım
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #9 xNOWR dedi: Evet gelmiş ama e postalar çalmış onaylamış. Genişletmek için tıkla... Destekten başka yol gözükmüyor. Desteğe kalmış. Ama vakit kaybetmeyin yazın ne kadar erken o kadar iyi. Artı 0 Eksi
xNOWR dedi: Evet gelmiş ama e postalar çalmış onaylamış. Genişletmek için tıkla... Destekten başka yol gözükmüyor. Desteğe kalmış. Ama vakit kaybetmeyin yazın ne kadar erken o kadar iyi.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.492 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #10 xNOWR dedi: En sonki ödeme işleminin kartın şeylerinin soruyorlar ama posta kodunu sallamıştım. Genişletmek için tıkla... Durumu anlat işte verirler hocam. Artı 0 Eksi
xNOWR dedi: En sonki ödeme işleminin kartın şeylerinin soruyorlar ama posta kodunu sallamıştım. Genişletmek için tıkla... Durumu anlat işte verirler hocam.