Çözüldü Steam Çalınan hesap nasıl kurtarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

merkestayn

Centipat
Makaleler
2
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
.
Meslek
İşsiz
30 dakika önce Discord hesabıma birisi yazdı, hiçbir şeye tıklamadım, engelledim geçtim. Ama görseldeki gibi bir şey oldu, profilime giremedim. Sonra şifremi ve Steam şifremi değiştirdim. Şu an hesabıma giriş yapabiliyorum. Bundan sonra yapmam gereken bir şey var mı? Bir arkadaşımda da böyle bir sorun olmuş, sizde de oldu mu?

1758667452672.png

1758667459047.png

Çözüm
@plaaatbtb Steam çökmedi, her hafta salıyı çarşambaya bağlayan gece Steam kısa süreliğine bakıma giriyor.

@merkestayn O hatanın sebebi bu bakım hocam. Hesabınızın çalınması gibi bir durum söz konusu değil.
Çaldırması zor. Telefon doğrulaması ister. Çaldırdın diyelim Steam iletişimde son alışveriş yaptığın kredi kartı numarasını istiyorlar. Geri alıyorsun. Bu yüzden 2. el hesap alıyorum Steam'den.

Telefonda ve gamailde doğrulama mesajı yok.

Steam hesabın çalınsa bile bir ödeme dekontuyla geri alabiliyorsunuz. Steam hesabını geri almak çok kolay telaş yapmanıza gerek yok. :)

Muhtemelen geri aldım da çalındıysa tabii yarını bekleyeceğim yarın Gmail şifresini halledeceğim önlem amaçlı.

30 dakika önce Discord hesabıma birisi yazdı, hiçbir şeye tıklamadım, engelledim geçtim. Ama görseldeki gibi bir şey oldu, profilime giremedim. Sonra şifremi ve Steam şifremi değiştirdim. Şu an hesabıma giriş yapabiliyorum. Bundan sonra yapmam gereken bir şey var mı? Bir arkadaşımda da böyle bir sorun olmuş, sizde de oldu mu?

Eki Görüntüle 2578332

Eki Görüntüle 2578333
Ben de steamde sorun yaşıyorum hocam, gördüğüm kadarıyla hesabınıza bir şey olmamış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı