Çalınan LoL hesabını kurtarma

Swezy Emre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. LoL hesabıma giriş yapamıyorum. Ya çalındı ya kapatıldı. İlk e-posta bende değil. Takasla aldım fakat takas olduğunun kanıtı var. O kişi aldıysa geri alamaz mıyım? Hesabı o kadar kasmıştım kanıtlar da var bende. Riot'un telefon numarası falan yok mu?

İlk mail sizde değilse unutun. Geçmiş olsun. Hiçbir şekilde alamazsınız.

Bu yüzden asla Riot games hesabı takas yapılmamalı ve satılmamalı.

Destek ekibine yazsanız bile başta ilk mail olmak üzere birsürü soru soracaklar. Bunların yarısından fazlasınada doğru cevap veremeyeceksiniz.

Merhaba arkadaşlar. LoL hesabıma giriş yapamıyorum. Ya çalındı ya kapatıldı. İlk e-posta bende değil. Takasla aldım fakat takas olduğunun kanıtı var. O kişi aldıysa geri alamaz mıyım? Hesabı o kadar kasmıştım kanıtlar da var bende. Riot'un telefon numarası falan yok mu?
Maalesef Riot Desteğe yazmanız durumu izah etmeniz lazım umarım hesabınızı en kısa sürede alırsınız.

O hesabı artık unutabilirsin. Hesabı sen açmadıysan veya ilk maili sende yoks hiç bir şekilde geri alamazsın. Yapabileceğin en iyi şey ticket atıp o hesabın satın alındığını bildirmek şansın varsa o hesabı banlarlar. En azından için rahatlamış olur.

Çalınan kendi hesabımı almam bir ay sürdü ki hala giriş yapabiliyordum. Eğer hesabı aldığın kişinin bir müdahalesi olduysa alamazsın. Ancak iletişime geçmen halinde hesap banlanacaktır en azından alan kişide kullanamaz.

Çalınan kendi hesabımı almam bir ay sürdü ki hala giriş yapabiliyordum. Eğer hesabı aldığın kişinin bir müdahalesi olduysa alamazsın. Ancak iletişime geçmen halinde hesap banlanacaktır en azından alan kişide kullanamaz.
peki benim eski hesabımı alsam takas yaptığım o da ticket açsa o da mı banlanır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı