Çalınan Steam hesabı geri alınabilir mi?

calendula

Decipat
Steam hesabımı çalınmıştı. Daha önceden alışveriş yaptığım banka kartımı, cüzdan kodunu Steam desteğe iletip hesabımı geri aldım. Çalan kişi telefon numarası eklemiş fakat alışveriş yapmamış. Bu durum çalan kişinin hesabı geri alabilmesini sağlayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon numarasını kaldırın ortada sıkıntı kalmaz hocam virüs yoksa bilgisayarınızda.

Steam hesabımı çalınmıştı. Daha önceden alışveriş yaptığım banka kartımı, cüzdan kodunu Steam desteğe iletip hesabımı geri aldım. Çalan kişi telefon numarası eklemiş fakat alışveriş yapmamış. Bu durum çalan kişinin hesabı geri alabilmesini sağlayabilir mi?

Hayır en önemli bilgiler kart alışverişi - kodlar ve tek başına bile aldırtacak olan ilk mail onun dışındakiler pek bir cacık etmiyor.

Zannetmem önce bir anti virüs taraması yapın gene de ne olur ne olmaz bir de kaldırın telefon numarasını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı