lagiallorosso
Femtopat
Yeğeninize yeni bir hesap açmak ile başlayabilirsinizAlırsam eğer nasıl güvene alayım steam guard vardı epostayada bağlıydı nasıl çaldılar anlamadım
Yeğeninize yeni bir hesap açmak ile başlayabilirsinizAlırsam eğer nasıl güvene alayım steam guard vardı epostayada bağlıydı nasıl çaldılar anlamadım
Var onunda şimdi onun çalınmasından korkuyorum nasıl güvene alayım sizceYeğeninize yeni bir hesap açmak ile başlayabilirsiniz.
Steam guardı etkinleştir.Var onunda şimdi onun çalınmasından korkuyorum nasıl güvene alayım sizce
Hocam guardı etkinleştirdiyseniz, numaranız da kayıtlıysa hesaba dikkatli olmanız yeterli olacaktır. Bilmediğiniz sitelerle/uygulamalarla çok uğraşmanızı önermem.Var onunda şimdi onun çalınmasından korkuyorum nasıl güvene alayım sizce
Guardda numarada etkindi nasıl başardılar anlam veremedimHocam guardı etkinleştirdiyseniz, numaranız da kayıtlıysa hesaba dikkatli olmanız yeterli olacaktır. Bilmediğiniz sitelerle/uygulamalarla çok uğraşmanızı önermem.
nasıl başardılar anlam veremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.