- Makaleler
- 1
O da doğru. Kardeşim asayiş büro açar mısın kapıyı?Hesabı silerse bile adamın eposta yoluyla fatura gitmiştir.
O da doğru. Kardeşim asayiş büro açar mısın kapıyı?Hesabı silerse bile adamın eposta yoluyla fatura gitmiştir.
Düşünsene ailen ile yemek yiyorsun camdan smoke geliyo.O da doğru. Kardeşim asayiş büro açar mısın kapıyı?
Aga öyle gelmezler ama PÖH gelebilir çete şüphesi ile. *Tık tık* Özel Harekat aç kapıyı *TAPP*Düşünsene ailen ile yemek yiyorsun camdan smoke geliyo.
Arkadaşı şafak baskınında alırlar en fazla.Aga öyle gelmezler ama PÖH gelebilir çete şüphesi ile. *Tık tık* Özel Harekat aç kapıyı *TAPP*
Aga en fazla karakolda çay içirip gönderirler veya sorgu odasından F Tipi Cezaevine transfer ederler.Arkadaşı şafak baskınında alırlar en fazla.
Tv den izleriz.
Şansın %25 e %75 .Aga en fazla karakolda çay içirip gönderirler veya sorgu odasından F Tipi Cezaevine transfer ederler.
hayır yeni bir hesap açmış şifresinide adım geçiyor ama hesapta oyunları iade etti ve hesabı sildim dedi banaSenin hesabına mı oyun aldı?
hayır, ben yapmadımGünahınızı almak istemem ama siz yaptıysanız haberim yoktu olayına hiç girmeyin. Konuya bakarsak; Çalıntı kredi kartı kullanmak ciddi bir suçtur ve hırsızlığa girer. Maddi veya hapis cezası alma riskiniz var.
İade etse bile adama fatura gitmiştir.Hesabı kapatması fark etmez.hayır yeni bir hesap açmış şifresinide adım geçiyor ama hesapta oyunları iade etti ve hesabı sildim dedi bana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.