Çalıntı Telefon Bulunabilir mi?

Savcılığa başvurmayı düşünüyorum. Polisin bulacağına da pek inanmıyorum çünkü savcılık tüm emirleri veriyor. Peki şimdi ben kameralarda sallıyorum bir kişinin fotoğrafını buldum. Bu fotoğraftaki kişide Türk çıktı diyelim. Vesika fotoğraflardan fark edilebilir mi
Şansınızı deneyin hocam. Şahsım adına konuşuyorum çalınan telefonların (android) bulunacağına inancım düşük. Ama denemekten zarar gelmez belki bulursunuz bile. Ama kısa sürede olmaz.

bence o kadar profesyonel bir hırsız değil.
Bu yüzden her yerden şansınızı deneyin. birkaç günde bir googleden girip bakın belki konumda bi değişiklik olur. (adamın götürdügü dükkanda veya evinde açması gibi)

Şansınızı deneyin hocam. Şahsım adına konuşuyorum çalınan telefonların (android) bulunacağına inancım düşük. Ama denemekten zarar gelmez belki bulursunuz bile. Ama kısa sürede olmaz. Bu yüzden her yerden şansınızı deneyin. birkaç günde bir googleden girip bakın belki konumda bi değişiklik olur. (adamın götürdügü dükkanda veya evinde açması gibi)

Benimde inancım düşüktü telefonu kaybettiğim yeri bilemediğim için ancak daha sonradan nerede kaybettiğimi nasıl çalındığını biraz düşündüm sorguladım. O yüzden sırf kameralardan teknik takip yapılsa bile bulunur gibime geliyor çünkü telefonu satsa bile ben bu kişiden tazminat üstüne tazminat alacağım eğer bu kişi bulunursa.

Ne kadar erken bulursanız iyi beceriksiz biriyse yarın telefoncuya gidip format attırabilir. Eğer becerikliyse kendi atar.
Telefonumda kilit vardı yani yüz kilidi, touch id falan o yüzden kolay kolay format atamaz gibime geliyor dostum.

Telefon kutulu ise IMEI numarası kutuda yazar oradan bir şey çıkar mı acaba?

Benim de inancım düşüktü telefonu kaybettiğim yeri bilemediğim için ancak daha sonradan nerede kaybettiğimi nasıl çalındığını biraz düşündüm sorguladım. O yüzden sırf kameralardan teknik takip yapılsa bile bulunur gibime geliyor çünkü telefonu satsa bile ben bu kişiden tazminat üstüne tazminat alacağım eğer bu kişi bulunursa.

Telefonumda kilit vardı yani yüz kilidi, Touch ID falan o yüzden kolay kolay format atamaz gibime geliyor dostum.

Dostum ben pek anlamadığım halde 3 4 telefona hard reset atmışlığım var direkt telefonu açmadan.

Telefon kutulu ise IMEI numarası kutuda yazar oradan bir şey çıkar mı acaba?

Dostum ben pek anlamadığım halde 3 4 telefona hard reset atmışlığım var direkt telefonu açmadan.

Dostum faturası kutusu her şeyi var. Yarın savcılığa gideyim diyorum. Bunun için ücret alırlar mı ne olur biraz bilgi verebilir misin?

Dostum faturası kutusu her şeyi var. Yarın savcılığa gideyim diyorum. Bunun için ücret alırlar mı ne olur biraz bilgi verebilir misin?

Savcılığa suç duyurusunda bulunmak için herhangi bir ücret alınmıyor diye biliyorum hocam. Avukat ile vs yaparsanız avukat ücreti çıkar sadece.

Savcılığa suç duyurusunda bulunmak için herhangi bir ücret alınmıyor diye biliyorum hocam. Avukat ile vs yaparsanız avukat ücreti çıkar sadece.
Savcılığa suç duyurusu yerine karakoldan ihbarımı verdim. Zaten neredeyse aynı şeye denk geliyor.

Çalınan yere kamera kaydına bakılabilir ve sadece telefonu bulmak yerine çalan kişiyi bulup çalan kişiden de telefon hakkında bilgi alınabilir.

Bence tabi*

Savcılığa suç duyurusu yerine karakoldan ihbarımı verdim. Zaten neredeyse aynı şeye denk geliyor.

Çalınan yere kamera kaydına bakılabilir ve sadece telefonu bulmak yerine çalan kişiyi bulup çalan kişiden de telefon hakkında bilgi alınabilir.

Bence tabi*
Siz yapılabilecekleri yapmışsınız hocam. Nasipte varsa bulunur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı