Çalışıp, PC alabilir miyim?

1500 2000 TL'ye dolar aynı kalırsa 2. el 2200G veya 3200G ile uzay montaj APU toplarsınız.

Bir zincir kahve firmasında servis elemanı/barista olarak çalıştım, martta işe girdim yaklaşık 4-5 ay çalıştım ve kendime imzamdaki sistemi ve PS4 aldım. Eğer sigortalı bir çalışan olup her ay asgari ücret alırsanız 3 ayda yaklaşık 7000 TL kazanırsınız, paranızı başka hiçbir şeye harcamazsanız tabi.

Eğer 16 yaşında çalışmak istiyorsan hayallere girme en fazla Xeon işlemciyi bir sistem alırsın ama 20 21 23 yaşın varsa bu zaman kendine güzel bir 1650S çekersin.

Ben mesela 1.75, 68 kg, 3 ay tatilinde çalışıp PC alabilir miyim, alırsam nasıl olur?
Böyle bir şey yapmak istiyorum da.
Şöyle söyleyeyim en ucuz sıfır ryzen 3 yaklaşık olarak 1000 TL, 500W 80plus PSU 500TL, diyelim ki ekran kartı yerine vega GPU kullandın sana 8x2 ram gerekecek ki piyasada çok farklı fiyatlar var biz buna 500 TL diyelim, anakart 500TL diyelim garanti olsun, adam akıllı bir kasa 500TL en az, daha monitor, klavye, mouse, ses sistemi olmadan etti mi sana 3000TL. Tabi gözün korkmasın parçaların belirli bir kısmını ikinci el alırsan bir de kasayla psu birleşik alırsan ikinci el bir ekran kartı ve monitör ile 3000 TL'ye bu sistemi çok rahat toplarsın. Merak etme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı