Çalışırken kendimi geliştirebilir miyim?

Feyza Nur

Decapat
Katılım
20 Temmuz 2021
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar bir yerde uzun dönemli stajyer olarak işe başlayacağım. Kendimi geliştirmek istiyorum ama çalışacağın yer .NET üzerine. Benim de biraz geçmişim var ama ben farklı bir alanda çalışmak istiyordum. Kısacası ben burada hem çalışıp hem de farklı alanlarda kendimi geliştirebilir miyim?
 
Ben de yazın Yunanistan'a gideceğim staj için, C# ve .NET kullanıyorlarmış. Şu ana kadar hiç kullanmadığım teknolojiler ama gidene kadar çalışacağım. Demem o ki öğrenmekten zarar gelmez, ne kadar çok bilirsen bu alana o kadar hakim olursun.
 
Hedefinizdeki alan ile ilgili staj bulursanız gelişmeniz daha kolay olur ve bu stajı ileride tecrübe olarak CV'nize eklediğinizde daha anlamlı gözükür.
Maalesef küçük bir şehirde yaşıyorum, burayı da zar zor buldum diyebilirim. Farklı bir şehirde de uzun bir süre ikamet etmem mümkün değil
 
Böyle yapacağına doğru düzgün .NET öğren derim. Diğer türlü ne onu ne hayalindekini öğrenirsin gibi geldi.
Aslında .net ile çalıştım. Sadece .nete hakim olursam ileride sorun olabilir diye düşünüyorum. Çünkü şuan gelişmekte olan farklı diller mevcut. Kaygım bu yüzden
 
Farklı JS Frameworkleri öğrenmek isityorum. Birazda mobil programlama bilgim var bunun körelmesini istemiyorum.


Evet tam olarak bundan bahsediyorum
Tavsiyem şuanda .net ile iyice ilerlemeniz ve bir yandan da js bakmanız olur. Hatta vuejs biraz daha beginner friendly olduğu için boş vaktinizde bir şeyler katabilir. Mobil için bir fikrim yok sevdiğim bir alanda değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı