Çalışma masası önerisi

Arigeo

Decapat
Katılım
14 Şubat 2021
Mesajlar
384
Çözümler
1
Merhaba, ikeadaki gibi düz siyah ve uzun bir masa lazım derinlik uzun olursa güzel olur ama küçük olmasın 200 cm falan ikeadan stoklarda olmadığı için alamıyorum ve hiç internetten mobilya almadım. Aslında kendi isteklerime göre yaptırıcaktım ama siyah mat boya bulamam ya da onun gibi olmaz diye gidip sormadım. Hem de bununla ilgili düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar dediğin masayı hayal edebiliyorum mat siyahı özenlice yapıyorlar güzelde yapıyorlar fakat biraz pahalı oluyor ve senelerce gidiyor.
 
İnternette 200-300 TL bandında satılan masalar beşik gibi oluyor o yüzden marangoza sağlam bir şey yaptırmak biraz daha fazla tutsa da daha sağlam olacaktır.
 
Netteki orta segment denebilecek masalar bile vasat çıkıyor fiyatına değmiyor tavsiyem yaptırmaktır tabii şunu da ekleyeyim güzel ülkemin güzel marangozları hiçbir zaman tam istediğini yapmazlar genelde istedikleri gibi yaparlar ve sonuç olarak kafandakinin %50'si sonucuna ulaşırsın.
 
Zaten oturduğum yerde ailemin işinden dolayı marangozların hepsini tanıyorum ama hiç kendime bir şey yaptırmadım tek yapamadıklarını düsündüğüm şey siyah mat yüzeyin dümdüz olamaması bilirsiniz ikea gibi yerlerden alırken boyası mat ve dümdüz olur yaptırdığım masanın üstü girintili çıkıntılı olup mat boyayı atarsa bir değeri kalmaz boşu boşunada para vermek istemiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı