Bakın ben zaten kendi bulunduğum mağazadan bir kişiyle yaşadığım problemden bahsettim .Tabiki iyi yerler mağazalar vardır.Bu arada ben istifa etmeye bilirdim .her işyerinden mutlaka sorunlar olur yaşanır işin stresinden .Ben kendimde farkettigim olay benim tetiklenmem kurulmam oldu çocuğa .o kadar icsellestirdim ki artık gözümde onu dev yaptım.haliyke aynı ortamda durdukça dahada kötü hissediyordum gördüğüm anda onu .o kadar yıpranmıştim .herkesin duygularını yaşayış şekli veya anlam mana yuklemesi olaylara farklıdır.Kimi soğukkanlı olur umursamaz.Ama ben kendi psikolojimde e onu çok büyüttüm kafamda .O YUZDEN ellerim vücudum titremeye başlıyordu mbunu farkettigim gibi istifa ettim .dün sabah bende çalışmaya gitmistim oysaki istifa olayı sabah çalışmaya başladık bir ürünün yerinu bulamadım gözümün önünde olmasına rağmen bana kızdı .Neden bulamadigimi biliyorum çünkü onun baskısı yüzünden .Ben arkadaşlar tembel olsam veya kafam algılamasa işi bunu burda dile getirirdim hiç gocunmam hani 30 lu yaslarindayim
hayırlısı herşeyi n
Ben de aşağı yukarı sizinle aynı yaşlardayım ve benzer endişeleri de taşıyorum açıkçası. Ben, sadece sizin yorumunuzu kast etmemiştim Indeed'de okuduklarım da düşündürdü demiştim. Geçmiş olsun, umarım daha iyi bir iş bulabilirsiniz. Uzun bir işsizlik dönemi insanı bir yerde yıpratıyor ve sizin yerinizde olsam içime atıp atıp bir yerde patlardım diye de düşündüm. Daha iyi bir alternatif bulmak için çabalayacağım olmadı mecbur 2-3 ay dişimi sıkmayı deneyeceğim