Çalışmam mantıklı mı?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Arkadaşlar merhaba. Seneye yazın çalışacağım. Halihazırdaki sistemimi sattım kullanamadığım için. İkinci el laptop almayı düşünüyorum 3050 Ti ekran kartına sahip olacak ve ikinci elde 16-17k bandında düşünüyorum. Sizce bu fiyata laptop mu yoksa bilgisayar mı mantıklı diye sormayacağım. Odamda hiç yer yok ufak bir masa var orada laptopu koyabiliyorum en fazla, kasalık yer yok yani. Dediğim gibi 3050 Ti laptop işimi görür mü? ETS: MP ve GTA FiveM oynuyorum FiveM'de ayar kısabilirim fakat ETS için yüksek ayarlarda oynamayı düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba. Seneye yazın çalışacağım. Halihazırdaki sistemimi sattım kullanamadığım için. İkinci el laptop almayı düşünüyorum 3050 Ti ekran kartına sahip olacak ve ikinci elde 16-17k bandında düşünüyorum. Sizce bu fiyata laptop mu yoksa bilgisayar mı mantıklı diye sormayacağım. Odamda hiç yer yok ufak bir masa var orada laptopu koyabiliyorum en fazla, kasalık yer yok yani. Dediğim gibi 3050 Ti laptop işimi görür mü? ETS: MP ve GTA FiveM oynuyorum FiveM'de ayar kısabilirim fakat ETS için yüksek ayarlarda oynamayı düşünüyorum
16 GB RAM'li alırsanız FiveM de de ayar kısmanıza gerek yok.

Hocam seneye yaz demissin bu yuzden pek bisey diyemem seneye fiyatlar artabilir suan borc alıp seneye odeyebilirsin bilgisayarı bulmakta da pek zorluk cekmezsin

Hocam seneye yaz demissin bu yuzden pek bir şey diyemem seneye fiyatlar artabilir şu an borc alıp seneye odeyebilirsin bilgisayarı bulmakta da pek zorluk cekmezsin

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bilgisayar fiyatları konusunda pek tereddütüm yok ta sıkıntı çıkarır oyunlarda diye korkuyorum. Hangi markalardan önerirsiniz?

3050 alırsan evet sıkıntı çıkarır.

Kasaları masanın altına da koyabiliyorsun bu arada.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bilgisayar fiyatları konusunda pek tereddütüm yok ta sıkıntı çıkarır oyunlarda diye korkuyorum. Hangi markalardan önerirsiniz?

3050 almayın aldırmayın.
Düz 3050 değil de ti modelini almayı planlıyorum.Genel olarak laptop modeli değil de en çok beğenilen markaları önerirseniz sevinirim.İkinci elde belki bulamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı