[Çalışmıyor] ]SteelSeries Engine 3 Türkçe yama

sauranex

Hectopat
Makaleler
1
Malwarebytes Türkçe yamasından sonra bu yama ile karşınızdayım yaklaşık 2 günümü aldı ve 7.000 kelime çevirdim. %99.99 oranında çeviriye sahip. Yaptığım yamaları yazılım sahibi şirkete, iletişime geçip gönderiyorum programa eklemek onların tercihi. SteelSeries ürünü olarak bir tek Arctis5 kulaklığım var Türkçe yama sonrası kulaklık için olan kısmı test ettim ama diğer kısımlarda sorun çıkacağını sanmıyorum, SteelSeries mouse veya klavyesi olan arkadaşlar deneyip bilgilendirirse iyi olur.

Yama kullanımı: SteelSeries Engine 3 programının kurulu olduğu klasördeki "localization" klasörünün içine atın ve dosyayı değiştire tıklayın daha sonra ayarlar kısmında uygulama dilini "Italiano" olarak seçin kaydedin ve programdan çıkın tekrar çalıştırın yama aktif olacaktır.

İndirme Linki : it.rar

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    34,5 KB · Görüntüleme: 377
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    46,3 KB · Görüntüleme: 303
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    15,8 KB · Görüntüleme: 257
  • Ekran Alıntısı4.PNG
    Ekran Alıntısı4.PNG
    27,4 KB · Görüntüleme: 301
  • Ekran Alıntısı5.PNG
    Ekran Alıntısı5.PNG
    86,4 KB · Görüntüleme: 336
Malwarebytes Türkçe yamasından sonra bu yama ile karşınızdayım yaklaşık 2 günümü aldı ve 7.000 kelime çevirdim. %99.99 oranında çeviriye sahip. Yaptığım yamaları yazılım sahibi şirkete, iletişime geçip gönderiyorum programa eklemek onların tercihi. SteelSeries ürünü olarak bir tek Arctis5 kulaklığım var Türkçe yama sonrası kulaklık için olan kısmı test ettim ama diğer kısımlarda sorun çıkacağını sanmıyorum, SteelSeries mouse veya klavyesi olan arkadaşlar deneyip bilgilendirirse iyi olur.

Yama kullanımı: SteelSeries Engine 3 programının kurulu olduğu klasördeki "localization" klasörünün içine atın ve dosyayı değiştire tıklayın daha sonra ayarlar kısmında uygulama dilini "Italiano" olarak seçin kaydedin ve programdan çıkın tekrar çalıştırın yama aktif olacaktır.

İndirme Linki : it.rar
Şuanda Laptoptayım yarın masaüstünde büyük bir zevkle deneyeceğim. :)

Merhaba. Bu Türkçe yamayı nereden bulabilirim ya da atar mısınız tekrar? Dosya bulunamadı diyor indirme linkinde.

Razer Synapse için'de Türkçe yama yapma şansın var mı zaten Türkçe yama varsa atabilir misiniz?
Razer ekipmanım yok, yapsam bile yama çok sırıtır. Zaten bu yamayı da güncellemiyorum.
SteelSeries Engine uygulamasının yeni sürümü olan SteelSeries GG için Türkçe yama hazırlandı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı