Calisthenics'e başlamak için YouTube kanalı önerisi

leeperry42

Hectopat
Evde kendi çapımda calisthenics'e başladım ama gelişimimi arttırmak için YouTube videoları izlemek istiyorum. Sizin önerebileceğiniz başlangıç seviyesinde bir YouTube kanalı var mı? Türkçe veya yabancı pek fark etmez.

Calisthenic ile bayağı bir içli dışlı olduğumdan dolayı Ozan Workout, FitnessFAQ, Andrea Larosa, SaturanoMovement, Noa Man Workout, CalisthenicMovement, Barış Erdoğan bunları takip edebilirsin. Vitaly Feschuk ve Max True favorim.

-Bonus- Workout Okulu.

Chris heria, Ozan Workout, Sercan Ulusoy bunlar kralı bu işin öneririm hepsini.

Araştırılacak pek bir şey yok ben 3 sene salonda yaklaşık 3 4 senedir de vücut ağırlığıyla çalışan biri olarak söyleyebilirim temel egzersizleri ömür boyunca yapacaksın bu sporda barfiks dips sınav row bunlara başla derim ve bu hareketlerde ustalas ondan sonrasında hareketleri skilleri yapmak için yeterli gücün olacak zaten.

Türk kanallarına bakmanızı önermem[Sercan Ulusoy hariç]. Bar brothers ve Max True bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…