Call of Duty Black Ops 3 alınır mı?

Nymphe_0

Picopat
Daha fazla  
Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles Edition (row) paketini almayı düşünüyorum, değer mi? Online için almayı düşünüyorum. Online'da oyuncu var mı?

Oyunu indirdim ayarları yaptım girdim ara sahnede ses olmadığını fark ettim onu araştırırken kontrolü bana verdi 1 FPS'ten yukarı çıkmıyordu iade talebi oluşturdum kesinlikle almayın rezil bir oyun.

O alınmaz da ne alınır? Zombies mod harikadır.

1671794794677.png

Bu paketi alınca sadece multiplayer modu oynanıyor doğru muyum? Zombi modu da dahil mi bu pakete?

Bende almayı düşünüyorum fakat oyunun resmi sunucularında çok fazla hacker olduğunu, bilgisayara RAT atan, virüs atan hilecilerin olduğu söyleniyor. Bu doğru mu?

Bende almayı düşünüyorum fakat oyunun resmi sunucularında çok fazla hacker olduğunu, bilgisayara RAT atan, virüs atan hilecilerin olduğu söyleniyor. Bu doğru mu?

Son aralar sunucuları kapanmıştı ve evet o hacker muhabbetleri çoğunlukla doğru gerçekten has Black Ops 1, 2, 3 öldü. Activision'dan ise Türkiye'ye saygısı olamadığı için ayrı bir nefret ediyorum gerek fiyat gerek dil politikaları yüzünden. Almanızı tavsiye etmem.

Son aralar sunucuları kapanmıştı ve evet o hacker muhabbetleri çoğunlukla doğru gerçekten has Black Ops 1, 2, 3 öldü. Activision'dan ise Türkiye'ye saygısı olamadığı için ayrı bir nefret ediyorum gerek fiyat gerek dil politikaları yüzünden. Almanızı tavsiye etmem.

ben aldım oyunu. Haklısın, evet, keşke her oyun Türkçe olsa. Ben de isterim Türkçe oynamayı; fakat ülkemizdeki ekonomik sorun yüzünden olmuyor, ne yazık ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı