Call of Duty: Black Ops 6 Resmi Olarak Duyuruldu

Bu arada şunu da söyleyeyim, oyunun campaign kısmını Cold War'da olduğu gibi Raven ve treyarch ortak geliştiriyor. Yaklaşık 4 yıllık bir geliştirme süreci bu. Cold War'ın hikayesi çok da kötü değildi, umarım bu da iyi olur.

Yeni Black Ops oyunun hikaye modu Far Cry havasında açık dünya olacağı soylendi. Acaba ne kadar doğrudur?
 
Warzone çakması bir şey olmayacaksa yenilik iyidir. Treyarch yenilikçi bir stüdyo, iddialar doğru çıkıyor genelde.

Warzone çakması umarım olmaz, ama bir Far Cry çakması olmasını isterdim, Far Cry mantığında Call of Duty hikaye modu cidden bana göre güzel olabilirdi.
 
Call of Duty oyunları eskisi gibi ilgimi çekmiyor maalesef. Battle.net koruması var ve Online odaklı oyun olacak, öyle olacağını düşünüyorum. Huylu huyundan vazgeçmez maalesef. Hikâye odaklı oyun olacağını sanmıyorum.
 
Call of Duty oyunları eskisi gibi ilgimi çekmiyor maalesef. Battle.net koruması var ve Online odaklı oyun olacak, öyle olacağını düşünüyorum. Huylu huyundan vazgeçmez maalesef. Hikâye odaklı oyun olacağını sanmıyorum.

Özellikle Black Ops'un hikayesi ilgi çekici olabiliyor. Oyunun geliştiricileri 2 yıldır oyunu oynayıp test ettiklerini söylüyorlar ve şu güne kadar Call of Duty oyunlarında yapılmamış bir marketing çalışması var sırf Black Ops 6 için. MWIII için de aynısını söylemiştim ama bu oyun için umudum var benim. Online odaklı olacağı zaten kesin ona aksi söylenmez ama hikaye de yanında sönüp gidecek kadar da değil bence.
 
Live servis odaklı yapmazlar umarım , CoD dediğin 6-7 saatlik hikayeli yanına normal bir deathmatchli bir online ve özellikle de bu bir black ops ise yanına zombi moduyla gece 11 de discordda akacak bir oyun olması lazım bunun ama günümüzde yok sarı efsanevi silah yok mor epik silahmış öde bunlara 100 dolar bak 50 dolara yanında holosu var derlerse CoD resmen biter derim yani.
 
Oyunun grafikleri hakkında beklentiniz olmasın bu arada. Satış listelemesinde Xbox One ve PS4 nesli için de listelenmiş.

Fragman ile Xbox Direct aynı tarihe denk geliyor. Muhtemelen Xbox sunumunda gösterecekler. İlk günden Game Pass’e gelebilir.
Xbox Başkanı Sarah Bond Call of Duty olarak belirtmedi fakat sene sonuna doğru Game Pass için sürpriz birşey olduğunu söyledi. Ayrıca "Day One" geleneğinin devam edeceğini söyledi. Büyük ihtimal eklenecek.
CoD resmen biter derim yani.
Bitmez hocam. Ne yaparsa yapsın oynayan büyük bir kitlesi var. Bitse Vanguard ve Black Ops 4 ile biterdi.
 

Geri
Yukarı