Call of Duty Modern Warfare 2 (2022) kırılır mı?

Bana gösterir misin nasıl olduğunu?

Hocam her oyunda oluyor mu sorunuzu görmemişim mesajı düzenledim şimdi. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama sadece belli başlı Xbox dosyaları atıyor bazı crack grupları böylece oyun Multiplayer şekilde oynanabiliyor. Sadece bu kadarını biliyorum. Xbox dosyalarını nereden biliyorsunuz diye soracak olursanız bir arkadaşla incelemiştik oradan biliyorum.

Hocam her oyunda oluyor mu sorunuzu görmemişim mesajı düzenledim şimdi. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama sadece belli başlı Xbox dosyaları atıyor bazı crack grupları böylece oyun multiplayer şekilde oynanabiliyor. Sadece bu kadarını biliyorum. Xbox dosyalarını nereden biliyorsunuz diye soracak olursanız bir arkadaşla incelemiştik oradan biliyorum.

Anladım hocam ben bir araştırayım sağ olun.

RDR 2'de kırılmaz dediler ama kırdılar. Bu oyunda kırılır illaki bir gün.

Evet Game pasa gelirse ihtimal varmış.

Abi kırılsa bile 2019'u oynamadık ki. Onun devam oyunu mu bilmiyorum günün birinde evime gökten para düşerse alırım diye hiç bakmadım 2019'un hikayesine ama devam oyunu ise tadı olmaz.

Devam oyunu değil diye biliyorum kırılsında artık tadı olmasa da hiç yoktan iyidir.

Bakın ben bunu unutmuşum. İtemsatış gibi bazı siteler oyunlar çıktıktan bir kaç gün sonra içinde çıkan oyunlardan bulunan Steam hesaplarını 30-40-20TL'gibi fiyatlardan satıyorlar. Ha ne kadar güvenilir o tartışılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı