Call of Duty Modern Warfare Battle Pass Edition alınır mı?

Battlepass üzerinden verilen şeyleri edinmek için 1000 veya 2400 CP harcayıp aktif etmeniz gerekir. Böylelikle Battlepass ödüllerini seviye atladıkça kazanır ömür boyu kullanabilirsiniz. Bu sadece Battlepass ödülleri içindir. Marketden alınan her şey yine ömürlük sizin olur. Sezona göre ayrım olmaz. Hatta paketler zaman zaman tekrar markete gelebilir. Benim tavsiyem eğer oyuna CP yükleyemeyecek durumda iseniz marketten özel silahları almamanızdır. 1000 ile Battlepass aktif etmek daha mantıklı.
Peki bir sorum daha olacak bu battlepass
Battlepass üzerinden verilen şeyleri edinmek için 1000 veya 2400 CP harcayıp aktif etmeniz gerekir. Böylelikle Battlepass ödüllerini seviye atladıkça kazanır ömür boyu kullanabilirsiniz. Bu sadece Battlepass ödülleri içindir. Marketden alınan her şey yine ömürlük sizin olur. Sezona göre ayrım olmaz. Hatta paketler zaman zaman tekrar markete gelebilir. Benim tavsiyem eğer oyuna CP yükleyemeyecek durumda iseniz marketten özel silahları almamanızdır. 1000 ile Battlepass aktif etmek daha mantıklı.
Peki bir sorum daha olcak bu battle pass iceriginde benim ilermemde geride kalan silahları icerikleri alabilcekmiyim?Yoksa onlar iptal mi oldu.Sezona ait butun eklentiler ve silahlar benim mi oluyor?
@hasan çelebi Ben o paketi aldim mor kursunlar falan gönderiyor, GRAU silahini cok iyi modifiye etmisler, tavsiye ederim :)
Bende alacağım galiba onu silahın damagesi nasıl uzi falan iş görüyo mu😂

Peki bir sorum daha olacak bu battlepass

Peki bir sorum daha olcak bu battle pass iceriginde benim ilermemde geride kalan silahları icerikleri alabilcekmiyim?Yoksa onlar iptal mi oldu.Sezona ait butun eklentiler ve silahlar benim mi oluyor?

Bende alacağım galiba onu silahın damagesi nasıl uzi falan iş görüyo mu😂
Battlepass ilerlemesine ait 100 kademe var. Bunların bazılarında silahlar bazılarında da çeşitli fashion şeyler bulunuyor. Sezon bitmeden 100 ilerlemeyi de tamamlar isen oradaki tüm içerikleri elde edersin. Battlepass sistemini aktif ettiysen tabii. Geçen sezonların hediye silah vs. her şeyleri o sezonda kaldı ve onların geri dönüşü yok. Mesela sezon 2 ödüllerinde bulunan bir silah kaplamasını alamazsınız. Ama siz mesela battlepass ilerlemesinde 30. seviyedesiniz diyelim. Ama yeni aktif ediyorsunuz. Anında 30. seviyeye kadar hak etmiş olduğunuz silahları ve diğer şeyleri sistem siz everir. O paketlerde bulunan silahlarda bazı eklentileri hazır bir şekilde almış oluyorsunuz. Ama aynı silahı son level yapıp aynı eklentilere sahip de olabilirsiniz.

Battlepass ilerlemesine ait 100 kademe var. Bunların bazılarında silahlar bazılarında da çeşitli fashion şeyler bulunuyor. Sezon bitmeden 100 ilerlemeyi de tamamlar isen oradaki tüm içerikleri elde edersin. Battlepass sistemini aktif ettiysen tabii. Geçen sezonların hediye silah vs. her şeyleri o sezonda kaldı ve onların geri dönüşü yok. Mesela sezon 2 ödüllerinde bulunan bir silah kaplamasını alamazsınız. Ama siz mesela battlepass ilerlemesinde 30. seviyedesiniz diyelim. Ama yeni aktif ediyorsunuz. Anında 30. seviyeye kadar hak etmiş olduğunuz silahları ve diğer şeyleri sistem siz everir. O paketlerde bulunan silahlarda bazı eklentileri hazır bir şekilde almış oluyorsunuz. Ama aynı silahı son level yapıp aynı eklentilere sahip de olabilirsiniz.
Teşekkür ederim baya açıklayıcı oldu battlepass ve o dediğim silahıda aldım oyunu hala oyunuyosan isim at ekleyeyim tam adını ve #den sonraki numaralarda lazım

Warzone oynuyordum Battle Pass aldim ben, skin acma, fazla puan alma gibi getirileri var. Yakinda oyunun kendisini almak istiyorum 44, 99 €'ya. Silahlari cok cabuk kasabilmek icin oyunun kendisini almanizi öneririm.
3000 Cp'lik Battle Pass ile Shop'dan skin falan alabiliyorsunuz, ama o kadar bir ise yaramıyor en ucuz Battle Pass ile de çok oynarsanız zaten Level kasıp alabilirsiniz dilediginizi. Kısacası önerim en ucuz Battle Pass alıp Level kasın, ayrıca silahları çabuk kasmak için oyunun kendisini alin Deathmatch olunca cok cabuk kasiliyor silahlar.

Sevgiler :)

Bir şey sormak istiyorum ama size ben şimdi 79 Euro'luk olan Battle Pass sürümünü alacağım da her sezon Cple'mi alıcam Battle Pass'i yoksa otomatik olarak level ilerdikçe açılacak mı skinler?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Seyitakgul Hayir Battlepass yaklasik 2 ayda bir 10 € veriyorsunuz. 79 €'luk versiyon ise oyunun kendisi (MP) ile 1 Battlepass parasi. Yani sadece Battlepass alip Wazone oynamak istiyorsaniz 10 € veriyorsunuz ya da 79 (kampanyayla 59 € oluyor bu) oyunun kendisi ve 2 aylik battle pass alabiliyorsunuz.
Kardeşim sen neden bahsediyorsun? Cod: MW BattlePass bir kere açtıktan sonra kendi içinde verilen CP puanları ile sonraki sezonu açmaya yetecek kadar size geri kazandırıyor. Bunu her sezon tekrarlayıp sürekli para yatırmadan BattlePass ödüllerine sahip olabiliyorsunuz. Ödülleri almak sadece BattlePass sisteminin etkin olmasına bağlı. Yani bir kere BattlePass edition alın. Sonrası kendiliğinden geliyor.

Kardeşim sen neden bahsediyorsun?

Abicim BattlePass'da kazandigi CP puanlarini harcarsa nasil alacak sonraki BattlaPass'i? Tamam para yatirmamak istiyorsaniz dedikleriniz mantikli ama sizin dediginiz gibi cogu insan yapmiyor maalesef, oyun ici paketler satin aliyor ve BattlePass zamani gelince yeniden aliyor. :)

Kardeşim sen neden bahsediyorsun? Cod: MW BattlePass bir kere açtıktan sonra kendi içinde verilen CP puanları ile sonraki sezonu açmaya yetecek kadar size geri kazandırıyor. Bunu her sezon tekrarlayıp sürekli para yatırmadan BattlePass ödüllerine sahip olabiliyorsunuz. Ödülleri almak sadece BattlePass sisteminin etkin olmasına bağlı. Yani bir kere BattlePass edition alın. Sonrası kendiliğinden geliyor.
80 euroluk batlee pass surumunda 3000 bin cp var ayrica batlee passi kendi cp ilemi alicam yoksa icinde yuklumu batlee pass ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı