Call of Duty Modern Warfare Battle Pass Edition alınır mı?

Hocam bir şey soracağım bende oyunun standart Edition'u mevcut ve Full paketine yani Battle pas Edition'a geçmek istiyorum sırf HDR'ın kamuflajlı skini için böyle bir şey olabilir mi? Bilginiz var mıdır.

HDR'nin hangi kamuflajını istiyorsun? Ekran görüntüsü atar mısın? Paket mevzusu oyunu sıfırdan alırken olur. Tercihtir yani. Geçme sistemi olmaz. Mesela ben aldığımda paket XRK M4A1 modifiyeli versiyonu veriyordu. Bu görünüm sadece bu şekilde alınabiliyor. Ama HDR ile alakalı bir şey hatırlamıyorum. 3. sezon ödüllerinde AX-50 için 2 tane kamuflaj geldi. Onları mı kast ediyorsunuz acaba?

HDR'nin hangi kamuflajını istiyorsun? Ekran görüntüsü atar mısın? Paket mevzusu oyunu sıfırdan alırken olur. Tercihtir yani. Geçme sistemi olmaz. Mesela ben aldığımda paket XRK M4A1 modifiyeli versiyonu veriyordu. Bu görünüm sadece bu şekilde alınabiliyor. Ama HDR ile alakalı bir şey hatırlamıyorum. 3. Sezon ödüllerinde AX-50 için 2 tane kamuflaj geldi. Onları mı kast ediyorsunuz acaba?

Bahsettiğim skin bu hocam yani oyunu 80 Euro'luk paketi satın alınca geliyor ben 60 Euroluğu almıştım bundan 3-4 ay önce şimdi skin geçişi yapamıyoruz yani.

1.jpg

2.png

Bahsettiğim skin bu hocam yani oyunu 80 Euro'luk paketi satın alınca geliyor ben 60 Euroluğu almıştım bundan 3-4 ay önce şimdi skin geçişi yapamıyoruz yani.

Eki Görüntüle 548692

Eki Görüntüle 548693
Aynen öyle. Ben bu paketi satın almıştım. İşte oyunu sıfırdan satın alırken bu geçerliydi. Yani Sezon 2 özel ödülleri. Şimdi ise Sezon 3 özgü şeyleri var. İşin gıcık yani sezon 2 ödülü sezon 2 zamanında kalıyor. Yani sezon 3 olmuş ve sen tutup sezon 2 ödüllerini alamıyor, açamıyorsun. Mesela bugün oyunu alan biri bendeki sezon 2 Ghost kostümünü açamaz. Bunun en iyi yolu dediğim gibi mevcutta CP'leri sezon geçişlerine saklayıp BattlePass'da değerlendirmek. Ben o kamuflaja sahibim ve gerçekten hoş değil. Oyun içi birçok da burada yazmama yetmeyecek detayları öğrenmek isterseniz aynı isimdeyim. Ekleyebilirsiniz.

Aynen öyle. Ben bu paketi satın almıştım. İşte oyunu sıfırdan satın alırken bu geçerliydi. Yani Sezon 2 özel ödülleri. Şimdi ise Sezon 3 özgü şeyleri var. İşin gıcık yani sezon 2 ödülü sezon 2 zamanında kalıyor. Yani sezon 3 olmuş ve sen tutup sezon 2 ödüllerini alamıyor, açamıyorsun. Mesela bugün oyunu alan biri bendeki sezon 2 Ghost kostümünü açamaz. Bunun en iyi yolu dediğim gibi mevcutta CP'leri sezon geçişlerine saklayıp BattlePass'da değerlendirmek. Ben o kamuflaja sahibim ve gerçekten hoş değil. Oyun içi birçok da burada yazmama yetmeyecek detayları öğrenmek isterseniz aynı isimdeyim. Ekleyebilirsiniz.
Berdush#21712 Battle.net TAG'im ekleyebilirsiniz

Oynayalım tabi ki bende bu ara DEMASCUSA sardım :D artık Launcherlar ve Riot shild kaldı onlarıda bir Gold yapayım :) sonra full warzone devam
Kolay gelsin. Launcher kısmı çok sancılı. Diğerleri gold mu? Bende; marksman ve sniper tarafı tamamen gold olduğu için platin, smgler de platin ve birkaç AR silahı da gold. Demascusa sarmadım. Hiç beğenmedim ben şahsen. :D

Merhaba ben bişey soracağım bu aldığımız ucretli silahlar mesala örnek vereyim suanda sezon 4 deyiz bu resimdeki silah sezon 5de kullanılmayacak mı onu merak ediyorum yoksa sadece battle pass için mi gecerli bu

Dosya Ekleri

• fddf.png
    fddf.png
    173,7 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba ben bişey soracağım bu aldığımız ucretli silahlar mesala örnek vereyim suanda sezon 4 deyiz bu resimdeki silah sezon 5de kullanılmayacak mı onu merak ediyorum yoksa sadece battle pass için mi gecerli bu
Battlepass üzerinden verilen şeyleri edinmek için 1000 veya 2400 CP harcayıp aktif etmeniz gerekir. Böylelikle Battlepass ödüllerini seviye atladıkça kazanır ömür boyu kullanabilirsiniz. Bu sadece Battlepass ödülleri içindir. Marketden alınan her şey yine ömürlük sizin olur. Sezona göre ayrım olmaz. Hatta paketler zaman zaman tekrar markete gelebilir. Benim tavsiyem eğer oyuna CP yükleyemeyecek durumda iseniz marketten özel silahları almamanızdır. 1000 ile Battlepass aktif etmek daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı