Call of Duty: Modern Warfare II'den Fragman Yayımlandı

Şimdi bunda heyecanlanmamız mı gerekiyor? Bir salmadınız ki zaten MW serisini ve karakterleri az unutalım. Zaten o kadar eski seri değil bir de Remastered yaptınız mw 1-2'yi. Ne bekliyorlar nostaljik his duymamızı falan mı ?

Böyle yapsınlar oynarım. CoD, Ghosttan itibaren saçmalamaya başladı. Uzayda geçen IW, cyberpunklaşan BO3, hikayesi olmayan BO4, bir oturuşta biten Cold War, en saçması da warzone.

Gerçekçi savaş oyunu olarak BF kalmıştı bir tek yıllardır CoD'u bıraktım BF oynuyorum. O da 2042'de batırdı. 2019 CoD'u çok beğendim. Bu da onun gibi olacak sanırım. Bilgisayarım açmaz muhtemelen ama yine de heyecanla bekliyorum. Özledim eski CoD'u.
Steamde mağazada bulamadım. Çıkınca mı gelecek?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Darısı Overwatch 2'ye.

Sanırım Steam gelecek gibi oyun 8 Haziran açabilirler on siparişe hiç belli olmaz yani.

Ben Reboot olayını aşırı beğendim. Ayrıca oynadığım en gerçekçi operasyon sahnesi MW 1 (2019)'daydı. Kısa ama vurucu hikaye anlatımları oluyor genellikle MW serisinin ve karakterleri çok seviyorum. Eminim bu oyun da gayet iyi olacaktır. Ve evet o teaserda sadece task force üyelerini bile görmek beni heyecanlandırırdı ki bu teaser'ı da gayet keyifli buldum. Eğer bir nostaljik his duymuyorsanız veya COD'un hikaye anlatımını vs. beğenmiyorsanız zorlamanıza gerek yok oynamayın. 8 Haziranda bakalım ne göreceğiz...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı