Sürprizbozan İnceleme Call of Duty Modern Warfare III (2023)

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MertDülger

Centipat
Katılım
19 Mart 2023
Mesajlar
176
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
En kötü Call of Duty oyunu.

Spoiler içermektedir.

Oyunumuz bir kere 1 yılda hazırlandı. Bilmeyenler için CoD'u 3 firma 3 yılda yapıyor, yani yılda 1 Call of Duty oyunu çıkıyor. Oyun gerçekten başarısızlık abidesi arkadaşlar, bir oyun düşünün her modumu berbat olur? İşte orada mwııı yetişir siz hiç dert etmeyin.

Campaign.

Çok berbat arkadaşlar. Oyun 3 saat ve bu 3 saat cutscenes olan hali. Oyunun 2 saat 30 dakika olduğunu söyleyebilirim. Eğer speedruncıysanız 2 saatte oyununu bitirebilirsiniz. Oyuna giriş bile dert dostlar, oyuna mwıı aracılığıyla giriyorsunuz. Zaten oyunun kendine ait kupa sistemi bile yok, mwıı ye bağlı. Ben bu oyunundan bir şey olmayacağını 2 olay sonunda öğrendim; oyunu sledgehammer Games yapıyor, multiplayer kısmında bile MW2 mapleri var. Hikaye berbat, hiçbir anlamı yok dostlar, oyunda sahneyi etkileyici yapan müzikler bile yok. O kadar etkisiz, o kadar berbat bir oyun. Oyunda kimse ölmüyor dostlar, ulan biz Graves adlı NPC'yi geçen oyunda patlatmadık mı? Oyunda bir ölüm sahnesi var, soap ın ölümü, ama o kadar etkisiz ki duygu bile hissetmezsiniz öyle söyleyeyim. Karakterler çok kötü işlenmiş, hiçbir karakterin ağırlığı yok. Oyun 3 saat ve bunların çoğu şu open combat mission adı verilen açık dünya gibimsi görevlerle geçiyor. Yok şuradan bomba patlat, şuradan silah al falan çok kötü çok! Makarovun varlığını hissetmeniz için 6.his kuvvetinizin zirvelere ulaşması lazım, kötü adam bile pek berbat yani. Oyundaki görevler berbat, baştaki gulag görevi dışında hepsi berbat. Ulan oyunda altın desenli silahlarla oynuyoruz ulan bu hikaye! Oyunda Warzone haritalarında loot yapıyoruz anladınızmı ne kadar berbat olduğunu? Yapay zeka engelli, sizi fark etmiyor bile.

Kısacası campaign modunu özetlemek gerekirse; Warzone oyununa bot eklemişler, adamın biri münasip yerlerinden hikaye uydurmuş ve bunu da hikaye modu diye yutturmuşlar.

Grafiklerin içine edilmiş.

Multiplayer;

Çok kötü, eski MW2 maplerini kopyalamışlar.

Zomb!Ler;

Çok kötü, round sistemi bile yok ve DMZ, açık dünya karıştırılmış ama hikayesi var gene de kötü.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı