Call of Duty Modern Warfare III, resmi olarak 24 Temmuz'da Game Pass'e ekleniyor

Makaleler
26
Resmi haber geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Resmi haber geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanları pek heyecanlandıracak bir şey değil bence.
1721750659412.png

İnsanları pek heyecanlandıracak bir şey değil bence.
Eki Görüntüle 2261875

Metacritic puanına göre yargı yapılmaz. Puanların neden düşük olduğuna bakın önce, yoksa oyun kötü falan değil. %90'ı zaten hikaye yüzünden şikayet ediyor. Multiplayer'ı hala peynir ekmek gibi oynanıyor. İnsanların hevesini kursağında bırakmaktan vazgeçin artık.

@Emir M., katılıyorum. İnsanlarımızın ezbere konuşma hastalığı var ve CoD serisinden hâlâ hikaye bekliyorlar. CoD serisinde hikaye adına hiçbir şey yok, oynayacaklar da bunu göz önünde bulundurarak oynasın. Bir de kendilerine oyuncuyum derler...

Metacritic puanına göre yargı yapılmaz. Puanların neden düşük olduğuna bakın önce, yoksa oyun kötü falan değil. %90'ı zaten hikaye yüzünden şikayet ediyor. Multiplayer'ı hala peynir ekmek gibi oynanıyor. İnsanların hevesini kursağında bırakmaktan vazgeçin artık.
Dediklerinizi biliyorum ama hikaye modu için oyuna girenler küfürler ile çıkabilir. Online oynamak isteyen çoktan almıştır bence.

Sizce oynanır mı hikayesi?

Hikayesini pek önermiyorum. Can sıkıntısından girer oynarsın çıtır çerezlik bir hikayesi var, önceki oyunlar gibi hiç değil zaten. Hikayenin de öyle önceki oyunlarla pek bir bağlantısı yok yani oynarsan yadırgamazsın.

@Emir M., hikayesi daha çok Battlefield hikayeleri gibi. Battlefield oyunlarının da hikayesi kötü, bu oyunu kötü yapıyor mu? Elbette hayır da Battlefield ve CoD gibi seriler multiplayer üzerine odaklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı