Call of Duty Modern Warfare serisinden hangi oyunu oynamalıyım?

Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
2.547
Çözümler
14
Yer
North Memphis
Esen olsun, eskilerden CoD oynamaya kadar verdim ama MW serisinin yeni yapımları olduğunu gördüm. Bunlar Remastered ya da remake gibi bir şey mi yoksa aynı adı taşıyan bambaşka oyunlar mı anlamadım? Ayrıca çok kötü olduklarını söyleyenler de var. Eski oyunları tekrar mı oynamalıyım yoksa yenilerden devam edebilir miyim?
 
Reboot yani aynı isimde yeniden yapımlar. Bağımsızlar eski seriyle. Eskileri oynamalısın, yenilerin hikayeleri cacık deniyor. Malum 2000 TL olunca alıp oynayamadı birçok insan. MW serisini oynayacaksan 2007 yapımı COD MW, 2009 yapımı COD MW2 ve 2011 yapımı COD MW3 güzel oyunlardır. Özellikle ilk iki oyun çok iyi olup üçüncü oyunun Türkçe Dublaj yaması bile vardır. Hepsi net oynanmalı.
 
Hocam tartışmasız eski MW serisinin hikayesi çok daha iyi ki son çıkan mw3 (2023) ile bu daha iyi anlaşılıyor. MW serisi dışında kesinlikle Ghost ( mekaniği ve bölüm tasarımları çok hoşuma gitmişti) Black Ops 1&2 (oynanış olarak bi tik kötü olabilir ama muazzam bir hikaye serisi sunuyor) WW2 ( yeri çok başka bende inanilmaz keyif aldığım bir oyundu müthiş sinematografisi var mest olmuştum) bu oyunlari da öneririm Advanced Warfarenin de atlama zıplama gibi mekanikleri de güzeldi.
 

Geri
Yukarı