Hikaye de oynuyorum ancak BF5'in multiplayer'ı da çok hoş. Şimdi alsam ancak 2020 Haziran ayında oynayabileceğim. Eğer Battlefield 2020'de oyun çıkarmazsa daha mantıklı olacak gibime geliyor.
Battlefield ile CoD serisini karşılaştırmak mantıklı değil. DICE çok daha büyük bir şirket ve arkasında malumunuz EA var. DICE'ın çıkaracağı oyunun kalitesine Activision'un yetişemeyeceği belli -ki yıllardır görüyoruz bunu zaten. Activision istediği kadar MW serisinden oyun çıkarsın, hem grafik, hem oynanış hem de kalite anlamında Battlefield 4 gibi bir oyunun gerisinde kalacak.
Şunu Söyliyeyim BF5 Çok Saçma Yapılmış Bir Oyun Şahsen Görevde Eğer Bombalamamı Yapıp Kaçamassan Bombalamış Oluyosun Tekrar Gitmene Gerek Kalmıyor Grafik Olarak iyi Ama Yakın Zamanda ÖnSiparişe Çıkan Call Of Duty Modern Warfare 2019 Almanı Tavsiye Ederim Grafikleri Mükemmel Ve Gerçeğe Dayalı bir Oyun
Şunu Söyliyeyim BF5 Çok Saçma Yapılmış Bir Oyun Şahsen Görevde Eğer Bombalamamı Yapıp Kaçamassan Bombalamış Oluyosun Tekrar Gitmene Gerek Kalmıyor Grafik Olarak iyi Ama Yakın Zamanda ÖnSiparişe Çıkan Call Of Duty Modern Warfare 2019 Almanı Tavsiye Ederim Grafikleri Mükemmel Ve Gerçeğe Dayalı bir Oyun
İşte Orda yanılıyosun ben şahsen hala mw3 online oynuyorum acayip zevkli