Call of Duty MW 2019 Campaign kırıldı!

Makaleler
2
Daha fazla  
3 gün önce MW2 (2022) ve bugün Call of Duty Vanguard'ı kıran ekip bu oyunu da kırmayı başardı.

İndirme linki vermedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 gün önce MW2 (2022) ve bugün Call of Duty Vanguard'ı kıran ekip bu oyunu da kırmayı başardı.

İndirme linki vermedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyun bypass yöntemiyle zaten kırılmıştı ama sadece Online girilebiliyordu.

3 gün önce MW2 (OG) ve bugün Call of Duty Vanguard'ı kıran ekip bu oyunu da kırmayı başardı.

İndirme linki vermedim.

Şaşırılmıyor. Reverse engineering'in önüne geçilemeyecek. Ben de bunun yüzünden projelerimi açık kaynak yapmama ramak kaldı.

Şaşırılmıyor. Reverse engineering'in önüne geçilemeyecek. Ben de bunun yüzünden projelerimi açık kaynak yapmama ramak kaldı.
Kesinlikle. Ters mühendisliğin önüne geçemezler. Sadece erteliyorlar.

Alıştık artık. 🤣
Kırmasına kırıyorlar fakat daha da optimize etmeleri gerekiyor. MW3 ve BO6'yı bu kadar hızlı kıramazlar diye düşünüyorum ayrıca.

Şu anlık imkansız gibi görünüyor ama 1000 yıl önce şu anki teknoloji imkansız geliyordu. Teknoloji konusunda hiçbir şey kararlı değil. Her an ona da çözüm bulabilirler. Oracle'ın iddası gibi olmazsa tabi :D
Sadece erteliyorlar.
Yanii. Kırılması için zamanı uzatmaya çalışıyorlar (obfuscating, salting vb.) ama o da çok başarılı olmuyor gibi :D

Şu anlık imkansız gibi görünüyor ama 1000 yıl önce şu anki teknoloji imkansız geliyordu. Teknoloji konusunda hiçbir şey kararlı değil. Her an ona da çözüm bulabilirler. Oracle'ın iddası gibi olmazsa tabi :D

Yanii. Kırılması için zamanı uzatmaya çalışıyorlar (obfuscating, salting vb.) ama o da çok başarılı olmuyor gibi :D
Haklısınız, teknoloji konusunda ne olacağı belli olmuyor.
Oyunu kırılması için zamanı ertelemeye çalışıyorlar fakat adam akıllı oyun çıkartamıyorlar. Bari oyun iyi olsa. Çıkartabilen var ama az. Diğer eksisi ise oyunu bozuyorlar. Oyuna girmek için cebelleşiyorsun, oyuna giriyorsun optimizasyon yok. Say say bitmez.

Adamlar çözmüş bu işi. Baya övgü topladılar şu an Reddit'de.

Şu oyunu 180 liraya düştüğünde alamamıştım yandıysam ona yanarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı