Call of Duty oyunları alınır mı?

şifre20

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Birkaç Call of Duty oyunu Steam'de indirime girmiş. Modern Warfare 1,2 gibisinden ve biraz eski oyunlar ama 40 lira. Genel olarak sizce alınırlar mı? Yoksa başka oyunları mı almalıyım? Steam 20. yıl özel etkinliği gibi bir şeyde düşmüşler. Orada AC Odyssey de 160 liraya düşmüş ama bende Game Pass var onu da alsam mı?

Birkaç Call of Duty oyunu Steam'de indirime girmiş. Modern Warfare 1,2 gibisinden ve biraz eski oyunlar ama 40 lira. Genel olarak sizce alınırlar mı? Yoksa başka oyunları mı almalıyım? Steam 20. yıl özel etkinliği gibi bir şeyde düşmüşler. Orada AC Odyssey de 160 liraya düşmüş ama bende Game Pass var onu da alsam mı?
Alınır.

Modern warfare 1 ve 2 nin remastered larını al 3 üde al istersen seriyi tamamlarsın indirime girmiş
Hocam son çıkan oyunlardan bahsediyorsan onları almam zor oyunlar 2000 tl çünkü ama eskileri ise alırım.

Odyssey alırsan 10 tane COD hikayesi kadar uzun süre oynarsın ama 40 TL de hiçbir şey. Alacaksan MW, MW2 iyi 3 daha kötü bu ikisine göre.
Hocam game passde var zaten acaba kütüphaneye eklemeye değer mi onu soruyorum.

Hocam son çıkan oyunlardan bahsediyorsan onları almam zor oyunlar 2000 tl çünkü ama eskileri ise alırım.

Hocam game passde var zaten acaba kütüphaneye eklemeye değer mi onu soruyorum.
Game Pass’te oyunun kalkma ihtimali yok mu? Belirli bir süre aralığında hardcore oynamazsan bitiremezsin öyle girdim hikayeyi oynadım bitti bir oyun değil. Sonra oynama planın vs. varsa alabilirsin Origins sonrası tüm AC’ler değer kütüphaneye koymaya.

40 TL MW serisinin her oyununa değer. At gitsin kütüphaneye. Benim için hepsi şaheserdir. Çocukluğum MW serisi ile geçtiği içindir belki emin değilim :) şuan olsa yine aynı zevkle oynarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı