Steam normalden çok yer kaplıyor oyunlarda, bir de oyunu yüklerken seçebilirsin, hikaye modları ve multiplayer modları ayrı ayrı indiği için öyle gözükebilir. Örneğin bo6 almıştım ben de, modern warfare veya bo6 farketmiyor hepsi bir cod uygulaması altında ve eklentileri seçebiliyon. Hikayeyi oynadıktan sonra dosyalardan seçip onları kaldırırsan 100gb falan farkedebilir.Steam'den Call of Duty Modern Warfare II ve III aldım. Kütüphanede tek bir Call of Duty gözüküyor ve 300 GB yer kaplıyor. Neden böyle?
Steam'den Call of Duty Modern Warfare II ve III aldım. Kütüphanede tek bir Call of Duty gözüküyor ve 300 GB yer kaplıyor. Neden böyle?
Steam normalden çok yer kaplıyor oyunlarda, bir de oyunu yüklerken seçebilirsin, hikaye modları ve multiplayer modları ayrı ayrı indiği için öyle gözükebilir. Örneğin bo6 almıştım ben de, modern warfare veya bo6 farketmiyor hepsi bir cod uygulaması altında ve eklentileri seçebiliyon. Hikayeyi oynadıktan sonra dosyalardan seçip onları kaldırırsan 100gb falan farkedebilir.Steam'den Call of Duty Modern Warfare II ve III aldım. Kütüphanede tek bir Call of Duty gözüküyor ve 300 GB yer kaplıyor. Neden böyle?
Hocam indirme sırasında multi hikaye ya da Warzone'yi seçebiliyor olman lazım.
Evet mümkün, DLC'leri yönet kısmından multiplayer ve warzone kısımlarını kaldır. Dosya doğrulama gibi uzun olmayan bir işlemden sonra olur.Ben hikaye icin aldim sadece. Multiplayer veya Warzone oynamiyorum. İki oyunun sadece hikayesini indirmek istiyorum. Mümkün müdür?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.