Fearless.44

Femtopat
Daha fazla  

Yukardaki dizüstü bilgisayar elimde bulunmaktadır. Bilgisayarı 1 buçuk yıldır kullanıyorum. Dosyalama ve ders için kullanıyorum ama oyun oynamak da istiyorum. Bilgisayarlar hakkında çok bir bilgim yok o yüzden sizlere sormak istedim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Call Of Duty pleastationda oynardım ama bilgisayarda hiç oynamadım. Serilerini baştan oynamak istiyorum.
1) Hikayelerini ilk defa oynicam nasıl bir sırayla oynamamı önerirsiniz ?
2) Hikaye modunda arkadaşımla online bağlanıp oynama şansım var mı?
3) Önerdiğiniz serilerin hangileri bilgisayarımda açabilir ve zevkli oynayabilirim?
4) Call Of Duty Black Ops 2 bilgisayarım açar mı ve zevkli(kasmalardan oyundan soğumadan) bir şekilde oynayabilir miyim?
5) Önerdiğiniz oyunlar için kolay türkçe yamaları nasıl yapabilirim?

IMG-20210204-WA0009-1.jpg

Fotoğraftaki arkadaşımın dizüstübilgisayarı o da benim gibi bu soruları onun için de cevaplar mısınız?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Yukarıdaki dizüstü bilgisayar elimde bulunmaktadır. Bilgisayarı 1 buçuk yıldır kullanıyorum. Dosyalama ve ders için kullanıyorum ama oyun oynamak da istiyorum. Bilgisayarlar hakkında çok bir bilgim yok o yüzden sizlere sormak istedim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Call of Duty pleastationda oynardım ama bilgisayarda hiç oynamadım. Serilerini baştan oynamak istiyorum.
1) hikayelerini ilk defa oynayacagım nasıl bir sırayla oynamamı önerirsiniz?
2) hikaye modunda arkadaşımla Online bağlanıp oynama şansım var mı?
3) önerdiğiniz serilerin hangileri bilgisayarımda açabilir ve zevkli oynayabilirim?
4) Call of Duty Black Ops 2 bilgisayarım açar mı ve zevkli(kasmalardan oyundan soğumadan) bir şekilde oynayabilir miyim?
5) önerdiğiniz oyunlar için kolay Türkçe yamaları nasıl yapabilirim?

Eki Görüntüle 865669
Fotoğraftaki arkadaşımın dizüstübilgisayarı o da benim gibi bu soruları onun için de cevaplar mısınız?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşınız en fazla Call of Duty 1 ve 2'yi oynayabilir. Siz Modern Warfare serisini (1, 2, 3), Black Ops serisini (1, 2) oynayabilirsiniz.

Call of Duty 1 ve onun yan paketi United Offensive, Call of Duty 2, Call of Duty Modern warfare serisi (1-2-3), Black Ops hikayesinde ise ilk başta World at War, BO1, BO2 oynayabilirsin.

Ek olarak Cod Ghosts oyunu da fena değildir ben çok beğenmiştim.

Call of Duty 1 ve United Offensive, call of duty 2, Call of Duty Modern Warfare 1-2-3, Call of Duty black ops 1-2-3 (4. Oyunu sadece multiplayer olduğu için denedim)
Call of Duty Ghost bence güzel oyundur, hikayesi filan o kadar iyi değil ama ben oynarken aşırı zevk aldım sadece 1 görevde çok sıkıldım o da tank göreviydi galiba yanlışım olabilir tabii, ama Call of Duty Modern Warfare 2019 u ben çok sevemedim. Daha doğrusu oynamadım. Gaz zenci olmuş, Captan Price çok değişmiş sadece oyunun daha fazla satması için eklenmiş fln. Ve bildiğim kadarıyla hikaye modunu arkadaşlarınızla oynayamıyırsunuz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı