Call of Duty serisi nasıl oynanmalı?

Furkan Aydoğdu

Hectopat
Daha fazla  
Call of Duty serisini bitirmek istiyorum 1, 2, 3 oyunlarını oynamak istemiyorum çok eski oldukları için. Sonrasında nasıl bir seri devam ettireyim ve oyunların yenilenmiş hali varsa onu yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3'ü oynaman zor olur ama 1 ve 2'yi oynamanı ben özellikle tavsiye ediyorum. Özellikle ilk oyun ve onun DLC'si olan United Offensive bence aşırı iyi oyunlar. İkinci oyunla birlikte yenilenen can sistemine geçmeleriyle oynanış konusunda giderek daha üşengeç oyunlar yaptılar; ama ilk oyunda ve onun DLC'sinde yerde bulduğumuz paketlerle can doldurduğumuz için daha hızlı ve adil bir oynanış vardı, bu yüzden bence günümüzde hala dönüp oynanabilirliği en yüksek oyunlar. Eğer oynamamaktaki tek sebebin eski olmalarıysa en azından bir daha düşünmeni rica ediyorum.

Her birini çocukluğumda defalarca kez, yetişkinliğimde ise iki-üç kez bitirdim. Yine de dönüp tekrar oynamayı düşündüğüm tek CoD oyunları o eski oyunlar ve bence nostalji ana sebep değil.

Modern Warfare 1 (2007)
Modern Warfare 2 (2009)
Modern Warfare 3 (2011)

Modern Warfare (2019)
Modern Warfare 2 (2022)

Black Ops 1
Black Ops 2

Bu oyunları sırasıyla oynayabilirsin. Bu arada eski Modern Warfare oyunlarının Remastered versiyonları da çıktı. Oynanır.

Call of Duty serisini bitirmek istiyorum 1, 2, 3 oyunlarını oynamak istemiyorum çok eski oldukları için. Sonrasında nasıl bir seri devam ettireyim ve oyunların yenilenmiş hali varsa onu yazarsanız sevinirim.
Modern Warfare 2 (2009) Bende sorunluydu. Tam ekran ve çözünürlük sorunu vardı. Aynı sorunları yaşarsan remastered'dan devam et ilk oyunuda iade et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı