Çok doğru multiplayer konusunda BTF muhteşem.Multiplayer: Battlefield
Hikaye: Call of Duty
18 yıl kadar önce bir süreliğine karar vermiştim zaten. Sonraki oyunlarını çok defa oynamadım ama CoD 1 ve özellikle 2'nin hatırı varken BF demem.işin multiplayer tarafını düşünürsek o zaman fikrim değişir.
Call of Duty serisi size savaşın içinde olduğunuzu gerçekten hissettiriyor. Battlefield'da ise sanki rekabetçi oyun oynuyormuşsunuz (Battlefield 1 hariç) gibi hissediyorsunuz. Multiplayer için Battlefield ancak Singleplayer modunda kesinlikle Call of Duty.Evet yıllardır birçok şey karşılaştırılıyor Apple, Samsung; PES, FIFA gibi bu konuda onlardan birine değineceğiz. Bu karşılaştırmaların biride aralarında ağır rekabet olan Battlefield V'e Call of Duty serisidir sizce hangi oyun daha iyi nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim veya iki oyundan birinde neyi eksik buluyorsunuz şahsen iki serininde oyunlarını oynamış biri olarak oyumu BF tarafına kullanıyorum. Bölüm tasarımı olsun verdiği hissiyat vesaire gerçekten iyi. Değerlendirirken lütfen Ghost gibi etkenleri araya katarak duygusal hareket etmeyin, objektif olun. Vaziyet alın buralar karışabilir![]()
Call of Duty' de aynı oyun hep karşımızda BTF grafik konusunda da çok gelişti.BF 6 çok güzel olucak gibi. COD'un Cold War rezaletinden sonra geri dönüş yapması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.