Call of Duty vs Battlefield

Call of Duty online tarafta açık ara Battlefield tarafından yerle bir edilir. Ama hikaye ve sunumu açısından Call of Duty daha iyi benim açımdan. Yine oynanış ve mekanikler konusunda da Battlefield bence daha iyi. Genel olarak Battlefield'ın daha uzun süre geliştirilmesinin de etkisiyle Call of Duty karşısında daha iyi olduğunu düşünüyorum.

18 yıl kadar önce bir süreliğine karar vermiştim zaten. Sonraki oyunlarını çok defa oynamadım ama CoD 1 ve özellikle 2'nin hatırı varken BF demem. :D işin multiplayer tarafını düşünürsek o zaman fikrim değişir.

Hocam tabii ki de Halo yani :D

Evet yıllardır birçok şey karşılaştırılıyor Apple, Samsung; PES, FIFA gibi bu konuda onlardan birine değineceğiz. Bu karşılaştırmaların biride aralarında ağır rekabet olan Battlefield V'e Call of Duty serisidir sizce hangi oyun daha iyi nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim veya iki oyundan birinde neyi eksik buluyorsunuz şahsen iki serininde oyunlarını oynamış biri olarak oyumu BF tarafına kullanıyorum. Bölüm tasarımı olsun verdiği hissiyat vesaire gerçekten iyi. Değerlendirirken lütfen Ghost gibi etkenleri araya katarak duygusal hareket etmeyin, objektif olun. Vaziyet alın buralar karışabilir :D
Call of Duty serisi size savaşın içinde olduğunuzu gerçekten hissettiriyor. Battlefield'da ise sanki rekabetçi oyun oynuyormuşsunuz (Battlefield 1 hariç) gibi hissediyorsunuz. Multiplayer için Battlefield ancak Singleplayer modunda kesinlikle Call of Duty.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı