Call of Duty Warzone için Radeon Software ayarı önerisi

İşletim sistemi
Windows 10

Walens

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
20
İyi gunler arkadaslar. CoD Warzone oyunculari bilir. Gecenlerde buyuk bir guncelleme geldi ve nedendir bilmem performansta buyuk bir dusus yasiyorum. Ekran karim RX570 8 GB OC ASRock mode. L onceden oyunda 70 80 FPS alirken Verdansk haritasinda su zamanlar 60'i zor goruyorum.

Oyun ayarlarim normal ve dusuk karisik. Radeon Software'de ise birkac ayar var. Oyunu normal multiplayer hali cok iyi, oynanir durumda, 70 ila 100 FPS arasi. Ama ne zaman arkadaslarla Warzone giriyoruz birden FPS'im batiyor.

İstedigim tek şey birkac tuyor ve biraz yardim. FPS'imin yukselmesi için ne yapmam gerek? Oyunumun grafiklerinin iyice patates olmasini istemiyorum. Oyun ayari oneriniz ve Radeon Software ayar onerisi verirseniz sevinirim. Tesekkurler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gölgeleri kapatabilirsin, Render resolution’u düşürmeni önermem. Grafikleri patates eden o. Ayrıca PC’de değilim, adını unuttum. Bir ayar var, senin bakış açını ve ekranın gördüğü kısımı daraltıyor. Doğrudan etkiliyor FPS’i bu. Graphics kısmını biraz kurcalasan görünce anlarsın dediğimi.
 
Bende RX570 kullanıyorum. Dokular hariç her şeyi en yüksek şekilde oynuyorum. Radeon ayarları varsayılan şekilde. Örtüşme önleme, filtreleme gibi şeyleri Radeon üzerinden değil oyun üzerinden ayarlamanı tavsiye ederim.
Bende son güncellemeden sonra sorun yaşıyorum. Sol orta tarafta sarı 3 tane sayfa ikonu çıkıyor. İnternet bağlantınız kötü anlamına geliyormuş. Diğer oyunlarda ping yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı