Call of Duty Warzone İncelemesi

SALOOWEN

Hectopat
Katılım
7 Ocak 2021
Mesajlar
6.667
Makaleler
13
Çözümler
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk kez bir Battle Royale oyunu inceliyorum. Başka CoD oyunları ile kıyaslamayacağım. Eksiklerim olabilir.

CoD Warzone Nedir?
CoD serisinin Online ve Battle Royale bir oyunudur.
Grafikler
Çok çok iyi. 1660S ile "yüksek" ayarlarda oynuyorum. Dahasına sistem yetmiyor. Oldukça sağlam grafikler.
Dünya
Güzel denilebilir. Biraz küçük gibi geldi bana. Evler vs oldukça güzel. Stratejik olarak kullanabileceğimiz çok şey var.
Araçlar
Beni şaşırttı açıkcası. Bu tarz bir oyunda böyle araç sürüşleri. Çok iyi değil ama yeterli. ATV, araba, helikopter ve otomatik giden tren gibi araçlar var.
Ekipmanlar
Bol bol ıvır zıvır var. Paraşütümüz var. Zırh falan bulabiliyoruz, bombalar var. Adını bilmediğim itemler da var. Çeşitli olmuş.
Silahlar
Bayağı bir silah var. Kasalardan silah buluyoruz. Bundan kalite kalite ekipmanlı itemler çıkıyor. Kullanmak zevkli ama zor. Kalkan gibi itemler de var. Bulduğunuz silaha göre denge değişiyor. Pompalı bulan adam ile kızıl ötesi dürbünlü keskin nişancı bulan adamın hayatta kalma oranı çok farklı.
Oynanış
Bu da çok güzel. Oynarken gaza geliyorsunuz. Atlama, zıplama vs.
Hatalar
Görsel hatalar var. Olmasa iyi olurdu ama çok sıkıntı değil.
Zorluk
Zor. En iyi derecem 30'larda. Şöyle güzel bir şey var ama. Ölünce bir şansınız daha oluyor. Öldüğünüz zaman hapishaneye götürülüyorsunuz ve başka ölen bir oyuncu ile dövüş yapıyorsunuz. Kazanan maça tekrar dönüyor. Bu özelliği ben sevdim.
Peki alınır mı?
Zaten bedava. Arkadaşlarınız var ise operasyon havasına girip oynayabilirsiniz. Biraz eksik bir inceleme olmuş olabilir. bu tarz oyunlar ile çok aram yok. Neyi eleştireceğime tam karar veremedim. Gene de okuduğunuz için teşekkür ederim. 🙂
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu 6-7 aydır oynuyorum ve bir kısmı unutmuşsunuz. Silahlar sadece kutulardan çıkmıyor. 10000$ ile buy stationlardan da loadout alınıyor. Bunları kendimiz silahla oynayarak eklenti çıkarıyoruz ve ayarlıyoruz.
 
Eşleştirme sistemi berbat. Daha ilk maçıma giriyorum karşıma 2.000 saat oynamış komando geliyor, ölüyorum. Ayrıca araç sürüş mekanikleri ve fizikleri de oldukça kötü. Bunlar dışında iyi oyun. Özellikle vuruş hissiyatı çok başarılı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı