Callisto Protocol Steam'de 92 TL

Ah be.
1654699809416.png

@partylikeits1941 aslında yine olumlu. Dolar 17₺ iken 70$'dan hesaplarsak 7.1₺'den, 60$'dan 8.5₺'den hesaplamışlar.
Öyle hocam da asgari ücret de 250 dolar. Harbi harbi zorlanıyor insanlar yeni bir oyun alabilmek için. Daha Spider-man, Uncharted, TLOU çıkacak hangi birine para yettireceğiz?

200-329 aralığında çıkış yapmış olsaydı iade edip güncel fiyatından alacaktım ama benim de cebimi düşünmem lazım maalesef. 600 üstü para da veremem ne yazık ki
Ben oyunun ne olduğunu bile bilmiyordum. Bu kadar kişi sevinince iyi bir şeydir herhalde deyip aldım.
Dead Space 1 oynayın, işte o oyunun modern hali olacak. Psikolojik gerilim, bilim kurgu seviyorsanız tam sizlik.

Türü sevsem hemen alırdım, birkaç gün bile kalmaz 24 saat içinde 500 liraya gelir o fiyat.
O kadar belliydi ki.

Bunun gibi mevzuları hemen konu açıp birbirimizi haberdar etmeye devam edelim, bu kurlarda buna çok ihtyacımız olacak. Nice böyle hatalara diyerek herkese iyi oyunlar dilerim.

Öyle hocam da asgari ücret de 250 dolar. Harbi harbi zorlanıyor insanlar yeni bir oyun alabilmek için. Daha Spider-Man, Uncharted, TLOU çıkacak hangi birine para yettireceğiz?

200-329 aralığında çıkış yapmış olsaydı iade edip güncel fiyatından alacaktım ama benim de cebimi düşünmem lazım maalesef. 600 üstü para da veremem ne yazık ki.

Dead Space 1 oynayın, işte o oyunun modern hali olacak. Psikolojik gerilim, bilim kurgu seviyorsanız tam sizlik.

Spider-Man, Uncharted, TLOU ve CoD MW2 de var hangi birini alacağiz ya TLOU sadece soylenti şimdilik ancak sanırım 2 Eylül de gelecek deniyor bu ay on sipariş açılırsa alınır diğer türlü kur artıyor eski oyunlar 500 TL bilene çıkabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı