Çamaşır makinesi kireci nasıl sökülür?

Konuyu hortlatayım :) aslında bunun için kalıcı çözümler var internette manyetik kireç önleyici olarak geçiyor . aynı sorunu bende evim de yaşıyordum özellikle duş bataryası , kombi ve çamaşır makinam sürekli kireç nedeni ile arızalanıyordu. Buzsu ultramag manyetik kireç önleyici ürününü buldum kullanmaya başladım şuan için herşey yolunda kireç tutunamıyor tavsiye ederim sizede . linki buraya bırakıyorum .
manyetik kireç önleyici buzsu ultramag

Dosya Ekleri

• 0f9d4884-28cf-4103-b3dd-e1766eecfaf0.jpg
    0f9d4884-28cf-4103-b3dd-e1766eecfaf0.jpg
    341,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 27c49e6c-dd59-47fd-929d-b4c16f715921.jpg
    27c49e6c-dd59-47fd-929d-b4c16f715921.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 43
Konuyu hortlatayım :) aslında bunun için kalıcı çözümler var internette manyetik kireç önleyici olarak geçiyor. Aynı sorunu bende evim de yaşıyordum özellikle duş bataryası, kombi ve çamaşır makinem sürekli kireç nedeni ile arızalanıyordu. Buzsu ultramag manyetik kireç önleyici ürününü buldum kullanmaya başladım şu an için her şey yolunda kireç tutunamıyor tavsiye ederim size de. Linki buraya bırakıyorum.
manyetik kireç önleyici buzsu ultramag

Bir süre sonra değiştirilmesi gerekiyor. Bende de vardı aradan 8 sene geçtikten sonra sıkıntı çıkarmaya başlamıştı. Çamaşır makinesine falan yeterli miktarda su gitmediği için makine uyarı veriyordu.

Bir süre sonra değiştirilmesi gerekiyor. Bende de vardı aradan 8 sene geçtikten sonra sıkıntı çıkarmaya başlamıştı. Çamaşır makinesine falan yeterli miktarda su gitmediği için makine uyarı veriyordu.
ben direk makinaya taktırmadım ev kendimin daire girişine taktırdım su basıncında bir düşüklük olmadı kullandığım modelde. büyük ihtimalle sizdeki ya tıkandı yada az su geçiriyor bu nedenle makina uyarı vermiş olabilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı