Can Deger hakkında ne düşünüyorsunuz?

486759

Hectopat
Evet arkadaşlar soru açık ve net YouTube üzerinde videolar yayınlayan Can Deger hakkında ne düşünüyorsunuz? Hani bahsettiğim kişiyi bilmeyen veya tanımayan arkadaşların fikir sahibi olmaları için güncel YouTube videolarından bir kaç tanesini paylaşayım. Ona göre kendi kişisel görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

KIRILAMAYAN PAROLA YAPTIK!
500.000 TL EĞİTİM MASRAFI MI OLUR?!
Sepetleri Hacklediler! | Dikkat!
1000 IQ ile SPAMcıları Yakala! | Sonsuz Email Adresi Oluştur!
Ucuz Windows Key ALDIM | Crack'li yazılımlar ve Custom ROM'lar | İnceledim!

Şahsi kişisel görüşüm, adam sanki yıllardır hani kafamdaki hayalini kurduğum, eğitim almak istediğim adamlar gibi konuşuyor. Hem uyanık, hem eğlenceli, hem de olayı kısa bir şekilde karşı tarafa anlatmayı başarabiliyor üstüne üstelik yayınladığı videolardan sonra kısa bir süreliğine insanların yorumlarını kontrol edip geri dönüş de sağlıyor. Hani öyle videomu attım, paramı kazanıyorum, kimin ne yazdığı da umurumda değil gibi bir YouTuber olduğunu da düşünmüyorum. Yani genel olarak şu zamanlarda tanıdığım Barış Özcan'dan sonra en yararlı kişilerden biri olduğunu düşünüyorum. Sizlerin de yorumlarınızı merak ediyorum, bakalım kimler bu kişi hakkında ne düşünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar soru açık ve net YouTube üzerinde videolar yayınlayan can deger hakkında ne düşünüyorsunuz? Hani bahsettiğim kişiyi bilmeyen veya tanımayan arkadaşların fikir sahibi olmaları için güncel YouTube videolarından birkaç tanesini paylaşayım. Ona göre kendi kişisel görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

KIRILAMAYAN PAROLA YAPTIK!
500.000 TL EĞİTİM MASRAFI MI OLUR?!
Sepetleri Hacklediler! | Dikkat!
1000 IQ ile SPAMcıları Yakala! | Sonsuz Email Adresi Oluştur!
Ucuz Windows Key ALDIM | Crack'li yazılımlar ve Custom ROM'lar | İnceledim!

Şahsi kişisel görüşüm, adam sanki yıllardır hani kafamdaki hayalini kurduğum, eğitim almak istediğim adamlar gibi konuşuyor. Hem uyanık, hem eğlenceli, hem de olayı kısa bir şekilde karşı tarafa anlatmayı başarabiliyor üstüne üstelik yayınladığı videolardan sonra kısa bir süreliğine insanların yorumlarını kontrol edip geri dönüş de sağlıyor. Hani öyle videomu attım, paramı kazanıyorum, kimin ne yazdığı da umurumda değil gibi bir YouTuber olduğunu da düşünmüyorum. Yani genel olarak şu zamanlarda tanıdığım Barış Özcan'dan sonra en yararlı kişilerden biri olduğunu düşünüyorum. Sizlerin de yorumlarınızı merak ediyorum, bakalım kimler bu kişi hakkında ne düşünüyor.

Kendisinin videolarını daha dün aktif olarak izlemeye başladım cidden güzel anlatıyor yazılım mecrasını.

Şahsi kişisel görüşüm, adam sanki yıllardır hani kafamdaki hayalini kurduğum, eğitim almak istediğim adamlar gibi konuşuyor. Hem uyanık, hem eğlenceli.

Katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı