Çanak anten iyi mi?

YusufEnesTSC3

Decapat
Merhaba ben yeni bir binaya taşındım. Binanın internet altyapısı yok. Ben genelde Valorant gibi pingimin iyi olması gereken oyunlar oynuyorum. Evime uydu ile bağlanılan internet bağlattırsam Valorant gibi oyunları oynayabilir miyim?

Merhaba ben yeni bir binaya taşındım. Binanın internet altyapısı yok. Ben genelde Valorant gibi pingimin iyi olması gereken oyunlar oynuyorum. Evime uydu ile bağlanılan internet bağlattırsam Valorant gibi oyunları oynayabilir miyim?
Kötü hava durumlarında bağlantı sorunları olabilir. Kopmalara sebep olmaz ama gecikmeyi oynanmayacak derecede yükseltecektir.

Minimum 300 ms ping ile doya doya rahatça oynarsınız. Uydu sistemlerinin ping seviyeleri çok yüksek. Daha çok internete hiç erişilemeyen Allah'ın dahi unuttuğu dağ başı tarzı medeniyetten haberi olmayan yerler için uygun. Superbox veya Vodafone Redbox gibi alternatifler daha uygun olur. Türk Telekom 100 GB gibi yüksek kotalarla 4G hat satıyor eğer lazımsa.

Kullanıcı yorumlarına bakın isterseniz eksisozluk vs gibi yerlerden. Ama hava koşulları + uzaydan geldiği için gecikme çok fazla olabilir.

Oynanabilirsiniz fakat ping problemi çıkabiliyor arkadaşlar hava durumu etki edebilir demiş ama ben hiç sorun yaşamadım. Şuan 50 download ve 20 upload alıyorum ara ara upload 10a düşüyor.

Dediğiniz şey airfiber ise oyunları oynarsınız ama güzel bir ISS bulmanız lazım bazıları işini kötü yapıyor bu yüzden iyi bir hız sabit bir şey alamıyorsunuz.

Arkadaşlar hava durumu etki edebilir demiş ama ben hiç sorun yaşamadım.

Bende yaşamıyorum hava durumundan etkilenme olursa 1 2 ping oluyor çok büyük bir kayıp değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı