Bugün ABD bilim adamlarından biri açıklama yaptı 1.5 yıla kadar tüm dünyaya COVID-19 virüsü yayılacak diyorlardı ve artık normal bir grip hastalığı gibi, çoğu kişide bu hastalığa rastlanacak.
Aşı konusundaki sıkıntı şu, Korona'ya yakalanıp iyileşmiş bir şahıs tekrar Korona'ya yakalanabiliyor, haliyle aşının nasıl yaratılacağı veya yaratılmış ise bunun açıklama içeriği oldukça önemli.
Aslında bu arkadaşların demek istediği vücut direncini yüksek tutmak için bu besinlerin tüketilmesi. Zaten ölümlerin çoğu yaşlı bağışıklık sistemi zayıf insanlar oluşturuyor. Bunları sırf gündem oluştursunlar diye çıkartıyor bu medya.
Dünya Sağlık Örgütü'nün açıklaması var, bu yüzden saklayamazlar. Dünya Sağlık Örgütü talimat vermiş, bu virüs hakkında yalan açıklama yapmayın, gerçekleri açıklamak zorundasınız diye bildiri yayınlamış benim bildiğim. Bu durumda saklayamazlar.
İran'da ölümler daha da fazla olabilir, komplo teorilerine inanmam, söz konusu İran oldu mu ölümleri saklayabilirler diye düşünüyorum.
Bu hükümet saklar mı elbette saklayabilir bu durumu, hiç şaşırmam açıkçası. Ancak bana göre saklamıyorlar ülkede herhangi bir vaka olduğunu sanmıyorum.